WEIKOTIN KENNEL


Etusivulle

Pentueet

Omat koiramme

Tietoa meistä

Yhteystiedot

Weikotin GC-Alvari "allu" 5.3.1994  48.3 cm

Allu on perheemme nestori, joka lopetti juoksu-uransa vuonna 2002. Allu on luonteeltaan kiltti ja tottelevainen, mutta vieheeltä mahdoton irrotettava. Allu on Paulan koira ja ainoa, joka hallitsee näyttelyasennossa seisomisen. Alvari kanssa oli miellyttävä kilpailla Se nautti sekä radasta että maastosta. Kesäisiä harrastuksia oli uinti.

Parhaat saavutukset:

Kvar & m, SMM II 1998, SVM II 2002, W-H:n veteraaniratamestari 2000

Weikotin GC-Karola ”Tipsu” 2.12.1995  45.0 cm

Tipsu on edelleen lauman valtiatar. Lauhkea ja rauhallinen, mutta tulta ja tappuraa suuttuessaan. Kotona  hän on mielellään omissa oloissaan ja tarkkailee lauman tekemisiä. Leenun hoito onnistuu edelleen. Tipsun juoksu-uraa ovat juoksuajat kiusanneet pahasti. Hän omasi aina tykkilähdön ja katsoi keulat.

Parhaat saavutukset:

Kva-r, TS-Finaali 1999, PM-II 1999

Sökövintin Zolabuddwincent 21.4.2007 ”Moppe” (Otava vd Oogstlaan x Sökövintin Ceita) 48.1cm

Moppe on ollut alusta lähtien uteliaana mukana kaikessa mitä tapahtuu. Hän myös herkästi kertoo, mikäli jokin asia ei ole mielenmukaista. Moppe mietti  pitkään urheilijan uraa, mutta alalle ryhdyttyään oli varsin nopea ratajuoksija.

Parhaat saavutukset:

Kva-r, Turku-Cup voitto 1999, Tampere GP 2000, DV II 2000

Weikotin KA-Leenu  Lempi”16.2.2001 43.3 cm

Lempi on oman tiensä kulkija, aivan kuten mummonsa Cheila. Lempin mielipuuhaa on kuljeksia ympäri pihaa ja tutkia uusia asioita. Isolla olemuksellaan hän myös haastaa Blancan ja Hanskin kisaan kepistä. Leenu on perheemme todellinen luonnonlapsi.

MaXwin Biancaneve  ”Blanca” 28.10.2002 (Raptor du Pack de la Jet x Oochigea’s Vanille) 47cm

Blanca  saapui perheeseemme jouluksi ja ryntäsi ensi töikseen joulukuusen kimppuun. Blancan luonne on mahtavan ulospäinsuuntautunut ja iloinen. Hänellä on myös suuri tarve pitää lauma koossa ja ääntäkin löytyy, kun joku loittonee laumasta. Tämä ääninäyte on kuultu usein  varsinainen kisapaikalla. Parhaimmillaan Blanca on nopean lähdön omaava sisälaituri. Juoksuajat pilasivat alkuvuodet lähes kokonaan.

Parhaat saavutukset tähän asti:

Tampere GP 2007 nartut,

Weikotin BB-King of Hanka ”Hanski” 20.4.2005 52.8 cm

Hanski on varsinainen sylissä kiehnaaja. Luonteeltaan avoin äitinsä tavoin ja kaikin keinoin riitaa karttava. Hanski etsii paikkansa laumassa, mutta tyytyy varsin hyvin muiden hänelle määräämään paikkaan. Kilpailupaikalla Hanski on itse rauhallisuus, kunnes startti koittaa, silloin myös poika syttyy. Mainio lenkkikaveri, joka palaa aina katsomaan, missä ulkoilutettava ihminen viipyy. Tulevaisuuden toivomme myös radalla. Hanskin ura alkoi tänä vuonna hienoilla saavutuksilla ja toivomme jatkoa myös tulevaisuudessa .

Parhaat saavutukset tähän asti:

W-H:n maastomestari 2007, SMM-07