Etusivu   Toiminta & säännöt   Ajankohtaista   Kuvia & muistoja
Ravintola Vaahtera   Lue vieraskirjaa   Kirjoita vieraskirjaan   Yhteystiedot

Toiminta & säännöt

Vaahteran Olutklubin perustamiskokous pidettiin 30.1.1992 ravintola Vaahterassa. Uutta klubia olivat perustamassa 12 sekä ravintolan henkilöstöön, että asiakaskuntaan kuuluvaa henkilöä. Ensimmäiseen pöytäkirjaan on klubin perustamista selittämään kirjattu seuraava lause:

"Seuran tarkoituksena on kehittää olutkulttuuria Konalan alueella".VAAHTERAN OLUTKLUBIN SÄÄNNÖT

Klubin toimikausi on kalenterivuosi
 
Vuosikokouksessa valitaan klubille johtokunta, johon kuuluvat:
   - puheenjohtaja
 - varapuheenjohtaja
 - kaksi (2) varsinaista jäsentä
 - yksi (1) varajäsen
 - sihteeri
 - rahastonhoitaja
 
Lisäksi vuosikokouksessa valitaan klubille toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja sekä päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä.
 
Olutklubin tilin käyttöoikeus myönnetään vuosittain vuosikokouksessa valituille puheenjohtajalle ja rahastonhoitajalle toimikaudeksi kerrallaan.
 
Johtokunta päättää jäsenmaksun sekä ainaisjäsenmaksun suuruudesta ja ilmoittaa niistä jäsenistölle marraskuun kuukausikokouksen yhteydessä kuultuaan jäsenistön ehdotuksia edellisessä kuukausikokouksessa.
 
Jäsenmaksuille määrätään eräpäiväksi kuluvan vuoden 15.2.
Uusille jäsenille myönnetään maksuaikaa 1 kk siitä kuukausikokouksesta lähtien, jossa jäseneksi hyväksyminen on julkistettu.
 
Jäsen katsotaan eronneeksi, jos saman vuoden jäsenmaksua ei ole suoritettu ko. vuoden 28.02. mennessä. OLUTKLUBIN EDUISTA VOI NAUTTIA KO. VUONNA AINOASTAAN KO. VUODEN JÄSENMAKSUN MAKSETTUAAN.
 
Vuosikokous pidetään tammikuun viimeisenä perjantaina ja kuukausikokoukset joka kuukauden viimeisenä perjantaina. Kuukausikokouksen pitopäivää voi muuttaa kuukausikokouksessa.
 
Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on yhden (1) jäsenen suositus ja jonka johtokunta hyväksyy. Jäsenyys astuu voimaan uuden jäsenen maksettua jäsenmaksun ko. vuodelta. Mikäli omasta tahdostaan eronnut henkilö haluaa liittyä uudestaan jäseneksi, häneltä ei vaadita suosittelijoita. Jäsenhakemus kuitenkin täytetään normaalisti.
 
Klubista voidaan erottaa epäsopivasti käyttäytyvä jäsen johtokunnan päätöksellä tai vuosikokouksen yhteydessä.
 
Ulkomailla vakituisesti asuva jäsen voidaan vapauttaa toistaiseksi vuosimaksun maksamisesta. Vapautusta on anottava kirjallisesti johtokunnalta, joka päättää asiasta aina oman toimikautensa ajalta.
 
10§ Klubin jäseniltä vaaditaan aktiivista osallistumista klubin toimintaan.
 
11§ Näitä klubin sääntöjä voidaan muuttaa vain vuosikokouksessa.Päivitetty 12.2.2016