Salka ja Eka

Etusivu

Salka

Filla

Eka

Kuvia

Sukulaiset

Koirani

Ystävät

Linkit

YSTÄVÄT

Salkalla ja Fillalla on monta ihmis- ja koiraystävää. Tyttöjä kun ovat niin tietysti monta poikaystävää. Tässä on muutamia. Kaikista hyvistä kavereista ei ole tullut otettua harmillista kyllä valokuvaa.

Partacolliet Putney (Bendale Good as Gold) ja Petsu (Boomtown No April fool)
ovat sydänystäviä. Putney ja Petsu oat olleet meillä monta kertaa hoidossa ja Salka ja Filla heidän luonaan hoidossa. Yhdessä kaikki neljä muodostavat yhteisen lauman ja sitä onkin kutsuttu Oikosulun Kenneliksi.Parasta mitä yhdessä voi tehdä ovat retket pelloille ja metsään, missä saa juosta vapaana sydämensä kyllyydestä.

Petsu kopassa Salka, Petsu ja Putney

Partikset Putney ja Petsu

Petsu tykkää nukkua pienessä tyttöjen korissa photo: Tuula Pessa kuv. oik Petsu ja Salka pennut huilaavat leikin jälkeen, Putney vartioi ja Taateli-foxi puuhastelee omiaan jossain kuvan ulkopuolella. Kuva: Tuula Pessa

Länsi-Ylämaan valkoinen terrieri Leevi, joka täyttää kesällä 10 v. asuu kotikadun toisella puolella. Leevin suuri rakkaus oli skyenterrierini Kipinä eikä tunne ollut yksipuolinen..Itseasiassa tykkää tosi paljon meidän kaikiasta tytöistä ja on kovin mustasukkainen muille uroksille.

Leevi vokottelee Taatelia

Leevi yrittää hurmata Taatelin korvien pesulla photo: Tuula Pessa

Nova Scotian noutajat Junnu ja Rinssi ovat Fillan pojan Kurren "isojaveljiä" joiden kanssa jaetaan metsäretkien riemut, vedessä lotraaminen ja hyvät retkieväät. Retken jälkeen maistuu unet.

Rinssi,Filla ,Salka ja Kurre päivälevolla

Rinssi, Filla, Salka ja Kurre päivälevolla. Kuva: Tuula Pessa

Kuvassa ollaan uimassa Myllypurolla keväällä 2005

Filla ja Kurre leikkimässä

Salkalla ja Fillalla on kaksi isoa ystävää leonbergi urokset Tino ja Eetu iso koko ero ei ole lainkaan haitannut ystävyyttä.Isot pojat ovat osannet varoa ihan pientäkin islanninlammaskoiran pentua. Isojen kavereiden kanssa on tehty monta yhteistä lenkkiä ja käyty yhdessä koiranäyttelyissä.

Tino ja Eetun kanssa

 

Takaisin ylös

 

Etusivu | Salka | Filla | Eka | Kuvia | Sukulaiset | Koirani | Ystävät | Linkit