News  Releases  Distro  Links  Book  Contact

T&A-023: Bad Jesus Experience II 10"


1. Paskalla täytetyn luonnonsuolen cul de sac
2. Kaksi kaupunkia
3. Mellakkapoliisit
4. Herra Snellman
5. Finlandia
6. Rotta
7. Veikki seivästäjä
8. Hengittävät koneet
9. Teot joista meidät muistetaan
10. Misantropia

Co-release with Kämäset Levyt, Grey Inferno Records & Nunchakupunk.
Press: 500 as black vinyl.


Toinen Vaihtoehto #240:
"Tehdään selväksi se, että BJE on yksi parhaita bändejä Suomessa tällä hetkellä ja nykyisin täällä on tosi paljon hyviä bändejä. BJE on ihan oikeasti vihaiselta ja rehelliseltä kuulostava ryhmä. Ei yritetä olla väkisin jotain, eikä yritetä mahtua mihinkään tiettyyn tyyliin. Soitetaan vaan nopeeta ja kovaa ja hyvin yhteen, niin siitähän tulee väkisinkin hyvää musiikkia, ainakin tässä tapauksessa. Onnekseen ja arvioijan epäonneksi tämä on niitä bändejä, joita ei ihan helposti mihinkään tiettyyn lokeroon tungeta. Perusideana on, että nopeeta ja tiukasti eli hardcorepunkkia, mutta biiseissä on kuitenkin vaihtelevuutta ja vaihdoksia, mielenkiinto todellakin pysyy yllä koko ajan. Siihen päälle dystooppiset visiot Sannan huutamana, niin mä oon myyty. Tämän levyn B-puoli on todella hyvä kokonaisuus ja biisejä rakennetaan erittäin hienosti! Suosittelen erittäin lämpimästi!" (.m.)


Lammas Zine:
"Bad Jesus Experience on herätellyt kutkuttavaa ja tervettä kiinnostusta parin viime vuoden aikana. Pippuristen keikkojen, pippuristen ensimmäisen kymppituumaisen ja pippurisen vokaalityöskentelyn myötä en ihmettele yhtään, minkä vuoksi kehuja satelee joka suunnasta. Armon vuonna 2012 Bad Jesus Experience on iskenyt toisenkin kymppituumaisen pihalle. Söpöistä kissimirreistä ei heti arvaisi kyseessä olevan kiukkuinen hardcore-lätty. Hardcoreahan julkaistaan tässä maassa hyvinkin runsaasti tätä nykyä, mutta Bad Jesus Experiencen eduksi voitaneen laskea bändin tunnistettava soundi. Sannan vihainen ulosanti on vain se kuuluisa kirsikka kakun päällä, sillä Bad Jesus Experiencellä on täysin oma soundinsa. Änkeriä ja tyylikkyyttä löytyy sopivissa suhteissa – se on todettu jo aiemmin – mutta BJE tuntuu vain tiukentavan otettaan reippaan musiikin tekemisestä. Nyansseja sun muita löytyy sen verran paljon, että kiekko pysyy mielenkiintoisena. Hyppään kyllä ”Tässä ovat palaset kohdallaan” -bandwagoniin, mutta ihan vuoden kovimmaksi hardcore-plätyksi en tätä kiekkoa uskalla ihan vielä kehaista. Yksittäisiä biisejä on melko hankala nostaa esille parin pikakuuntelun perusteella, mutta kieputuskertojen lisääntyessä huomaa huutavansa mukana. Suositeltava levy." (Jouni Parkku)


Suburban Voice:
"Don't let the cute kittens on the cover fool you. Bad Jesus Experience don't play anything cuddly. This is fast, ravenous raw hardcore with stinging guitar lines and harsh female vocals that repel the words with a machine gun-like cadence in time with the thumping drumbeat. Listen closely and there's some dexterous muscianship propelling the band's howling attack."