Hei!

Olen Tarja Miettinen, elämän tutkimusmatkailija.

Valmistuttuani yliopistosta pääaineenani matematiikka ja tietojenkäsittelytiede jatkoin opiskeluani sihteeriopintojen ja tietotekniikan parissa. Olen työskennellyt muun muassa opettajana, sihteerinä ja tietotekniikan asiantuntijatehtävissä.

Henkisyys on kuitenkin ollut minua eteenpäin vievä voima. Minua ovat aina kiinnostaneet elämän suuret kysymykset, sellaiset kuin vaikkapa: miksi me elämme ja mikä on tehtävämme täällä maan päällä. Vastauksia näihin kysymyksiin olen etsinyt kirjoista, eri opinahjoista ja henkisistä oppisuunnista, filosofioista, erilaisilta kursseilta, toisilta ihmisiltä ja omista kokemuksistani.

Opiskelin Reiki Masteriksi oivallettuani, että Reiki, kuten energiahoidot yleensäkin sekä Aarrekartta, Fengshui, enkelit jne, on vain yksi tapa ilmentää henkisyyttä arkipäivässä. Sillä, onko olemassa henkisyyttä, jollei se ilmene?!

Etsijän Tieni on ollut pitkä (yli 40 vuotta!) ja se jatkuu yhä.
Viimeisimpiä koulutuksiani ovat ThetaHealing, ratkaisukeskeinen hypnoosi,syvärentoutus ja Mindfulness sekä NLP. Ja opiskeluni jatukuu yhä. Jotain on kuitenkin kertynyt jo matkareppuuni ja haluan jakaa sen myös muille.

Tätä tarkoitusta varten perustin vuonna 2006 oman yrityksen, IKIRA:n (IKI= ikuinen, RA=aurinko, henki, elämänvoima).
Erilaisilla energiahoidon kursseillani onkin vuosien mittaan käynyt satoja ihmisiä ja kurssini ovat olleet jopa yllättävän suosittuja.
On uskomattoman upeaa saada tehdä tätä työtä, auttaa ihmisiä tavalla tai toisella heidän polullaan eteenpäin.

Nykyään, mieheni jäätyä eläkkeelle, pidän läsnäolokursseja harvemmin ja keskityn ennemminkin pitämään nettikursseja, sillä pyrin itse elämään kuten opetan ja jaan aikani yritykseni ja perheen kesken. Luonnossa liikkumisen lisäksi rakkaimmat harrastukseni ovat lukeminen ja koiramme Theon kanssa seurustelu.

Lasten lennettyä jo pois pesästä jaan kotipesän mieheni Timon ja koiramme Theon kanssa. Timo, elämäni matkakumppani, on ollut arvokas seuralainen henkisellä vaelluksellani, jolloin pään tavoitellessa taivasta jalat helposti irtoavat maasta ja silloin tarvitaan realistista, mutta henkistä näkökulmaa asioihin.

Timolla on eläkkeelle jäätyään ollut aikaa perehtyä muun muassa erilaisiin energiahoitoihin. Nähtyään ja kuultuaan muutaman vuoden ajan Quantum Touch -hoitojen tehon, myös hän halusi opetella sen!
Todettuaan, että hänen hoidoillaan oli todella vaikutusta hän opiskeli ensin Quantum Touch -hoitajaksi ja sitten kouluttajaksi. Hän opiskeli myös ne energiahoitomuodot, joita opetin ja oppi havitsemaan omalla tavallaan energian.
Niinpä Timo onkin nyt aktiivisesti mukana Ikiran toiminnassa ja pitää muun muassa kursseja yhdessä kanssani.

Ikira on facebookissa    https://www.facebook.com/www.ikira.fi
kuten minäkin  https://www.facebook.com/tarja.miettinen.18

Tarja                          

Minulla on myös facebook-sivut. Ne eivät niinkään ole Ikiran fb-sivut, joilla mainostettaisiin yrityksemme toimintaa, vaan ne ovat omat henkilökohtaiset fb-sivuni. Olen tutustunut moniin mukaviin ihmisiin niiden  kautta.
Tervetuloa sivuilleni!http://www.facebook.com/tarja.miettinen.18