Suojelusenkeli / Oma Enkeli


Meillä jokaisella on Oma Enkelimme, toiselta nimeltään suojelusenkeli. Hän on meitä kaikkein lähimpänä ja  on aina seuranamme. Häneen voimme turvautua aina tarvitessamme apua, neuvoa, lohdutusta. Lapsilla yhteys suojelusenkeliinsä on usein täysin luontainen ja luonnollinen, kunnes vähitellen huomaavat mikä osa maailmasta on niin kutsutusti hyväksyttävää ja mikä ei. Niinpä useimmat hylkäävätkin  lapsenuskonsa viimeistään aikuisiän kynnyksellä.

Tieto tuosta enkeliyhteydestä kuitenkin säilyy alitajuntamme ja muistojemme pohjalla. Tiedämme, että meidän on mahdollista saada apua ylhäältä. Enkelit nimittäin vain odottavat, että kutsumme heidät luoksemme kulkemaan elämän kanssamme, sillä he tarvitsevat meidän lupamme voidakseen auttaa meitä täysipainoisesti.
Suojelusenkelit kyllä haluavat aina auttaa meitä, mutta henkisten lakien alaisina he eivät voi tehdä sitä ellemme itse sitä pyydä.

Kun siis haluat suojelusenkelisi apua, niin pyydä sitä.

Oma Enkelimme on myös omantuntomme vartija, joka kehottaa meitä tekemään oikein ja saa ajatuksia pälkähtämään päähämme.

Jokainen voi halutessaan saada tietoisen yhteyden Omaan Enkeliinsä niin tahtoessaan.
Jo pelkkä sydämestä nouseva rukous on tie Oman Enkelin luo, sillä todellinen rukous on todella "sydämen puhetta Jumalalle".