Reiki - energiahoito ja reikikoulutus
Usui Reiki – hyvinvoinnin ja henkisen kehityksen tähden

Reiki 1 -kurssi

Reiki1 kurssikirja äänitettynä

Reiki 2 -kurssi


Reiki 3 -kurssi


Reikihoito
 Reiki on klassisen itsehoidon ja energiahoidon 
menetelmä, joka perustuu ajatukseen siitä,
että olemme yhtä Kaikkeuden kanssa ja
meillä on mahdollisuus elää ja toimia sen kanssa
harmoniassa, tasapainossa.Energiahoidot, jotka lasketaan niin sanottuihin vaihtoehto-hoitoihin, ovat todellisuudessa vuosituhansia vanhoja hoitomuotoja.

Reiki-energiahoidon elvytti 1900-luvun alussa japanilainen Mikao Usui. Hän aloitti sen järjestelmällisen opettamisen ja niinpä Reiki onkin nykyisin levinnyt ympäri koko maailman.

Reikin suuri suosio perustuu pitkälti siihen, että sen oppiminen ja käyttö on helppoa, mutta kuitenkin tehokasta. Reiki ei myöskään perustu mihinkään tiettyyn uskontoon tai elämänkatsomukseen, vaan antaa mahdollisuuden omaan henkiseen kasvuun jokaisen omilla ehdoilla.

Reikin avulla voimme korjata jo syntynyttä epätasapainoa, joka ilmenee esimerkiksi pahan olon tunteena, sairautena, masentuneisuutena jne, mutta sen avulla voimme myös edesauttaa ja ylläpitää elämämme harmoniaa.

Meillä kaikilla on synnynnäinen kyky parantaa ja käyttää elämänenergiaa. Siksi Reikin käytön oppii jokainen.

Olen pitänyt Reiki-kursseja vuodesta 2006 lähtien. Ensimmäisinä Reiki-opettaja vuosinani pidin kursseja lähes joka viikonloppu, mutta vuosien myötä kurssiaikatauluni on harventunut. Yhä vielä Reiki on kuitenkin minulle tärkeä, sillä  tiedän, miten paljon sen avulla voi auttaa itseään ja muita.

Opetan Usui Reikiä eli Mikao Usuin opettamaa perinteistä Reikiä.
Minulle Reiki merkitsee energiahoidon ohella ennen kaikkea henkisen kehittymisen mahdollisuutta ja siksi pidän Reiki-opetusryhmäni pieninä voidakseni taata jokaiselle riittävän henkilökohtaisen opetuksen. Tämä mahdollistaa sen, että opit kurssin aikana käyttämään Reiki-energiaa tietoisesti ja tehokkaasti.

Haluatko opiskella tai kerrata itsenäisesti Reikiä? Nyt se on mahdollista, sillä olen äänittänyt Reiki1-kurssikirjani. Kuuntelemalla sitä voit lähes tuntea olevasi kurssillani.    Voit tutustua Reiki1-äänikirjaan täällä


Tutustumalla Reikiin voit kokea jotain ainutlaatuista !

 Kurssi- ja hoitohinnaston näet napsauttamalla tästä                   
 

Kurssini ovat pääsääntöisesti Helsingissä, jollei muuta ole mainittu. Edellä olevien kurssien lisäksi pidän Reikikursseja myös erikseen sovittavina aikoina, esimerkiksi arki-iltaisin ja -päivisin. Lisätietoa tästä mahdollisuudesta saat sähköpostitse tai soittamalla.

Ilmoittaudu haluamallesi kurssille tai varaa aikasi reikihoitoon
sähköpostilla täältä
tai soittamalla minulle.

Tarja Miettinen
Reiki Master

 

Ilmoittauduttuasi saat tarkemmat tiedot kurssista.