Quantum Touch® -
Läpimurto energiahoidon alalla


Mitä Quantum Touch on?


QT -hoito


QT  -koulutus  


Level 1


 Level 2

Kokemuksia

Quantum Touch eli kvanttikosketushoito (kutsutaan myös kvanttihoidoksi) on energiahoitomuoto, joka on ainutlaatuinen niin hoidon tuloksien suhteen kuin tekniikaltaankin.
Hoitotulokset  hämmästyttävät usein myös hoitajia, sillä kehon oma paranemiskyky on uskomattoman tehokas, kun se saadaan aktivoitua.

Hoito ja kehon paraneminen perustuu värähtelytaajuuden kohoamiseen hoidettavassa kohdassa ja kehon oman paranemisprosessin aktivoitumiseen.

Lue oheisesta hoito-linkistä, miten eri tavoin Quantum Touch voi auttaa  voimaan paremmin.

Quantum Touch:in oppii jokainen, sillä se on opittavissa oleva menetelmä tai tekniikka. Sitä voi pitää samanlaisena perustaitona kuin vaikkapa uimataitoa. Sen avulla pystyt auttamana niin itseäsi kuin läheisiäsikin  tarvitessa.

 
Yhteystiedot


Tarja ja Timo Miettinen

Certified Quantum-Touch®Practitioners
Certified Quantum-Touch® Level1 & Level2 Instructors

Huomaathan! Vaikka Quantum Touch saattaa olla erittäinkin tehokas täydentävä hoitokeino erilaisten fyysisten oireiden lieventäjänä ( kuten esimerkiksi erilaisten kiputilojen), se ei kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten Quantum Touch toimiikin juuri lääketieteellisen hoidon tukena.
Koska Quantum Touch saattaa nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että olet yhteydessä lääkärisi kanssa koskien mahdollista sairauttasi.