Enkelten Maailma -kurssi
 

Enkelikurssi sinulle, joka haluat oppia tietämään enkeleistä sekä
heidän maailmastaan hieman enemmän.

Enkelit ovat meille kaikille jollain tavoin tuttuja jo lapsuudestamme. Usein kuitenkin vasta aikuisiällämme kiinnostumme niistä enemmän, jolloin myös haluamme tietää, mitä ne oiken ovat ja mitä niistä oikeastaan tiedetäänkään.

Tätä tarkoitusta varten kokosin perustietopaketin enkeleistä yhdeksi tiiviiksi kurssikokonaisuudeksi, "Enkelten Maailma"-kurssiksi. Olen pitänyt näitä kursseja vuodesta 2007 lähtien
.


Enkelten Maailma TM -kurssilla:

- Tutustut muun muassa enkelihierarkioihin ja niiden tehtäväalueisiin.  
- Tutustut myös arkkienkeleihin ja siihen, miten ja milloin pyytää
   kutakin heitä avuksesi.

- Opit erilaisia tapoja, miten voit kommunikoida enkeleiden kanssa
sekä saat mahdollisuuden tutustua paremmin omaan suojelusenkeliisi.

-Opit tekemään Arkkienkelihoidon niin itsellesi kuin läheisillesikin.

-Käymme läpi hieman yleistietoa enkeleistä ja enkelityöskentelystä.

-Tutustumme enkelikorttien käyttöön ja enkelikirjallisuuteen. 

Kurssi on todella tiivis tieto- ja kokemuspaketti, jonka jälkeen katselet maailmaa ympärilläsi eri silmin kuin aiemmin.

Kurssin kesto on 4 tuntia.
Hinta 55 euroa.   
 

Haluaisitko itse pitää  Enkelten Maailma TM -kursseja?
Enkelikouluttaja -koulutus I sisältää myös opastuksen Enkelten Maailma  -kurssien pitämiseen. Koulutuksen jälkeen sinulla on nimittäin oikeus pitää kysyttyjä Enkelten Maailma TM -kursseja.


                                             

Enkelit ja heidän maailmansa kiinnostavat tänä aikana monia ihmisiä. Yhä useammalla on myös omakohtaisia kokemuksia heistä. Myös julkinen media on löytämässä enkelit.

Yle Radio lähetti  9. ja 14.12. 2014 ohjelman, jossa kerron enkeleistä.
Ohjelman otsikko oli "
Ihmisen ja taruolentojen suhde".
Ohjelma on kuunneltavissa osoitteessa:  http://areena.yle.fi/radio/2493738

Radio Suomi lähetti jouluna 2009  kuten myös edellisinä jouluina enkeleitä käsittelevän radio-ohjelman. Ohjelmassa haastateltiin minua ja kirjailija-toimittajaa Olli Seppälää enkelikäsityksistämme. 

Radio Dei:n DeiParkissa puhuttiin keskiviikko-iltana 26.3.08 enkeleistä. Olin yhtenä vieraista kertomassa taivaallisista ystävistämme. Henkimaailma-lehdessä nro 2/2008 on artikkeli Enkelten Maailma -kurssistani sekä omasta suhteestani enkeleihin.  


Edellisten Enkelten Maailma –kurssien osallistujien palautetta:

Kurssi avasi silmäni näkemään asiat ihan toisella tavalla. Nyt tiedän, että enkelit ovat totta ja saan aina apua omalta enkeliltäni. Suuret kiitokset kurssista, jota todella tarvitsin vaikeassa elämäntilanteessani.
Minnea Suomela, Helsinki

Antoisa kurssi, jossa vankka tieto yhdistyi henkilökohtaisiin kokemuksiin. Käytännönläheinen opetus ja kurssimateriaali, joista on jatkossa hyötyä.
Päivi Hyvönen, Tampere

Kiitos siitä "enkeli-infosta" Enkelten Maailma-kurssilla, se todella toimi ja tunsin, että sain Enkelini vierelle ja nyt tunnun sitä tarvitsevan joka päivä. Se oli todella ihmeellistä, pyysin enkeliä "pelottavaan" tilanteeseen ja kyllä hän mukana olikin!
Mervi Hannonen, Helsinki

Kurssi oli ihan uskomaton. En oikein kai uskonutkaan aikaisemmin, että enkelitä ihan oikeasti on tai että niiden kanssa voi seurustella. Kotimatkalla kuitenkin tapahtui niin, että auto melkein tönäisi minut kumoon, mutta ihan niinkuin kerroit, tunsin juuri ennen kuin auto ohitti minut sellaisen tönäisyn ja auto ohitti minut vain muutaman sentin päästä. Kuulin vielä ihan selvästi kuinka joku kuiskasi että "varo". Olen ihan varma että se oli enkelini, joka pelasti minut.
Viivi-Anna Savolainen, Lahti

Suurkiitos vielä ihanasta Enkeli-kurssista. En vieläkään näe enkeliä sillä tavalla niin kuin sinä enkä varmaan koskaan näekään, mutta minulla on oma, ihan varma ja lämpöinen yhteys omaan enkeliini. Tulen varmasti seuraavaan enkeli-iltaan minkä järjestät, sillä kuulin, että se on todella kokemisen arvoinen.
Enkeliterveisin Maria Keroperä