Löydä Arkkienkelisi
sekä 
muut syntymähetkesi enkelitVanhat angelologiaa (enkelitiedettä) käsittelevät kirjoitukset kertovat, että vuoden jokaisella hetkellä on omat enkelinsä. Enkelit määräytyvät kuukauden, viikon, viikonpäivän ja tunnin mukaisesti. Ajanjaksot samaten kuin enkelten nimet ovat vanhoista luetteloista, jotka ovat syntyneet tuloksena vuosisatojen tutkimuksista ja tietoisuuden kehittämisestä.
Luettelot julkaistiin ensimmäisen kerran 1700-luvulla ja ne ovat olleet sen jälkeen vain joidenkin harvojen käytössä, sillä manuaalisesti ne ovat suhteellisen kömpelöitä käyttää.

Olen koonnut nämä enkelitaulukot, niin, että niistä olisi sinulle mahdollisimman paljon hyötyä. Siten, kuin ne seuraavassa esitetty, ne on sovitettu nykypäivään.
Lähdemateriaalina olen käyttänyt muun muassa A Dictionary of Angels
Davidson; The Magus, Barrett  

Näiden taulukoiden enkeleihin, kuten muihinkin enkeleihin, perehdymme enemmän enkelikursseilla.

Voit siis katsoa alta oman syntymähetkesi enkelten nimet sekä perehtyä näiden enkelten ominaisuuksiin. Voit näin myös nähdä sen tehtävän, haasteen ja lahjan, jonka olet saanut syntymälahjaksesi.
Kirjoitusten mukaan henkilöt, jotka ovat syntyneet tiettyjen enkelten vaikutuspiirin alla, ovat näiden enkelten siunaamat ja he voivat milloin tahansa kääntyä näiden enkelten puoleen saadakseen apua. Näiden enkelten lisäksi ihmisellä on aina myös Oma Suojelusenkelinsä, niin sanottu Oma enkeli, jonka puoleen hän voi aina kääntyä tarvitessaan taivaallista apua elämäänsä.

Halutessasi voit katsoa myös minkä tahansa muun ajankohdan enkelit,
tämän hetken tai vaikkapa tulevan ajan / tapahtuman enkelit.

Ja muistathan, että aina voit osoittaa pyyntösi ja kiitoksesi myös suoraan Hänelle, Ykseydelle, Jumalalle, Maailmankaikkeudelle, miksi ikinä häntä kutsutkaan.

Anna siis syntymäaikasi:


*Tunti ei pakollinen
Huom! Ohjelma toimii Firefox-, Crome - ja Explorer -selaimilla

Syntymäsi enkelit ovat: (syötä syntymäaikasi)