Enkelihoito

Enkelit ovat aina lähellämme tiedostamme sitä tai emme.
He odottavat vain tilaisuutta voidakseen työskennellä kanssamme entistä läheisemmin.

Lähes kaikissa kulttuureissa eri aikoina ympäri maapalloa on tunnettu taivaallisten auttajiemme olemassaolo. Niitä on kutsuttu eri nimillä, mutta niiden olemassaoloa on pidetty itsestään selvyytenä. Nykyisin myös kirkon piirissä puhutaan jälleen enkeleistä, heidän vaikutuksestaan ja kyvystään auttaa meitä.

Lapsena meillä useimmilla on luontainen kyky olla yhteydessä taivasmaailman ja enkeleiden kanssa. Iän myötä unohdamme tuon taidon.
Enkelihoidon  yhtenä tarkoituksena on palauttaa sinulle tuo unohtunut taito.

Enkelihoidossa  sinulla on mahdollisuus tutustua enkeleiden maailmaan, omaan suojelusenkeliisi sekä muihin ihaniin enkeleihin. Hoidon aikana opit tunnistamaan enkeleiden läsnäolon entistä tietoisemmin ja opit tapoja, joiden avulla voit jatkossa kommunikoida heidän kanssaan.

Voit saada juuri niin läheisen yhteyden enkeleihisi kuin todella haluat ja mihin itse olet valmis.

Enkelihoito on aina ainutlaatuinen ja yksilöllinen kokemus, joka muotoutuu omien tarpeittesi pohjalta.

Enkelit ovat Valon ja rakkauden lähettiläitä. Kun pidät yhteyttä enkeleihin päivittäin, vahvistat yhteyttäsi heihin ja he voivat auttaa sinua arjen keskellä. Vertaan sitä umpiruohoon tallattavaan polkuun. Anna polkusi enkelisi luokse muuttua leveäksi tiiviisti tallatuksi tieksi, jolloin asiointi molempiin suuntiin on nopeaa ja helppoa.

Kun olet kosketuksissa enkelisi kanssa päivittäin, et ainoastaan auta itseäsi. Sinun kauttasi enkelit voivat lähettää Valoa maailmaan auttaakseen niitäkin ihmisiä, jotka eivät tunne heitä.
 

      Tervetuloa enkelihoitoon!       
Hoitohinnaston näet napsauttamalla tästä