Enkelihoitaja-koulutus

                                                
Sinulle, joka tahdot auttaa lähimmäistäsi
Seuraavan kurssin alkamisajankohdan näet täältä
Täällä voit ilmoittautua kurssille.


enkelihoitajaoppikira


Enkelit ovat aina meidän jokaisen vierellämme, vaikkemme ehkä huomaakaan sitä, sillä heidän tehtävänään on auttaa meitä eheytymään.
Kun ihminen itse syystä tai toisesta ei pysty saamaan tietoista yhteyttä enkeleihin eikä pysty edes ojentamaan kättään heidän suuntaansa, voi enkelihoitaja auttaa häntä olemalla välittäjänä enkelten maailman ja hoidettavan välillä.

Enkeli-koulutusten tarkoituksena on syventää tietojasi enkelten maailmasta niin, että voit tarvitessa auttaa kanssaihmisiäsi saavuttamana oman enkeliyhteytensä. Siksi Enkeli-koulutukset ovat myös oman henkisen tiesi ja itsetuntemuksen koulu. 


Enkelihoitaja-koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia enkeleistä enemmän ja oppia tekemään myös enkelihoidon itsellesi ja muille.  Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia itsenäisenä enkelihoitajana, mutta se on vain mahdollisuus ja monet käyvätkin kurssin oman henkisen kehityksensä tähden. 

Enkelihoitaja-kurssi soveltuu  jokaiselle, joka on kiinnostunut enkeleistä ja on valmis oppiman heistä lisää. Kurssi edellyttää, että olet käynyt Enkeli Nettikurssin tai opiskellut muuten vastaavat tiedot.

Enkelihoitaja-kurssilla käydään läpi yleiset energiahoidon perusteet, enkelten maailman hierarkia sekä se, mitä nämä tarkoittavat enkeli- hoitotyössäsi. Perehdyt syvemmin eri enkelten ominaisuuksiin, vastuu-alueisiin sekä energiaan.

Enkelihoitaja-kurssilla opit tekemään turvallisen ja vastuullisen enkelihoidon niin itsellesi, toiselle ihmiselle kuin ihmisryhmällekin.
Itsestään selvää on, että käsittelemme myös erilaisia tapoja havaita enkeleitä sekä kommunikoida heidän kanssaan. Opit myös, miten voit välittää Enkelivaloa ja -tietoa.

Enkelihoitaja-koulutus kestää noin kaksi kuukautta käsittäen itsenäisen kotona tapahtuvan opiskelun sekä erilaisia hoito- ja meditaatioharjoituksia.

Koulutuksen sisältö on periaatteessa sama kuin läsnäolokurssilla pitämieni Enkelihoitajakurssien sisältö.
Tulet saamaan joka viikko sähköpostitse Enkelihoitaja -kurssimateriaali -paketin. Kurssimateriaalipaketit ovat viikottain erilaisia; niihin sisältyy muun muassa enkelimeditaatioita, erilaisten enkelihoitojen harjoitteluohjeita sekä ohjattuja hoitoharjoitteluita.
Kurssimateriaaliin sisältyy myös ohjeet enkelikanavoinnista sekä monipuolinen tietomateriaali enkeleistä ja heidän maailmastaan yleensä sekä työskentelystä heidän kanssaan.
Koulutuksen päättyessä tulet saamaan todistuksen Enkelihoitaja - -koulutuksestasi.


Koulutus sisältää kattavan kirjallisen kurssimateriaalin, josta muodostuu kirjoittamani  Enkelihoitaja-kurssikirja, jonka olen vuosien mittaan kirjoittanut nimenomaan Enkelihoitaja - -kurssejani varten. 
Kirjaa ei ole erikseen myytävänä, vaan sen saa ainoastaan kurssiltani. 
Enkelihoitaja-kurssikirja on tiivis tieto-ja oppikirja.Se ei sisällä kauniita kuvia, mutta sitäkin enemmän kauniita asioita : )

     Katso seuraavien kurssien päivämäärät täältä:
              Kurssien aikataulut.

Ilmoittaudu kursseille riittävän ajoissa, sillä kurssilaisten määrä on rajoitettu.
Ilmoittautumisen voit tehdä sähköpostilla täältä
Ilmoittauduttuasi lähetän tarkemmat sinulle tarkemmat kurssiohjeet. 

Enkelihoitajan ja -kouluttajan koulutusten sisältö muun muassa : 

    Enkelitiedon lähteet
    Enkelten rooli  ihmiskunnan kehityksessä
    Enkelihierarkia
    Oma enkeli /Suojelusenkeli /Omat enkelit / Maaenkelit
    Eetterikehon havaitseminen
    Rukous - meditaatio enkelityöskentelyssä.
    Henkisyyden ja henkisen kehityksen merkitys hoitotyössä 
    
Energiahoidon perusteet ja enkelihoitoon 
     Mihin Enkelihoito perustuu; milloin sitä käytetään ja milloin ei
     Enkelihoidon teko itselle ja muille 
    Astraalikentän havaitseminen
    Energiakentän tunnistaminen
    Energialaadun tunnistaminen 
    Arkkienkelit ja arkeijat  / Pyhä paikka
    Henkiset apuneuvot hoidossa
   
Hoitajan vastuu ja vastuun rajat
    Enkelimeditaatiot
    Parannus/ matka/ portti- työskentely
    Enkeliterapia
    Enkelisymbolit ja symbolikirjoitus, sekä niiden käyttö hoitotyössä
    Kaukohoito
    Vaihtoehtoisia enkelihoito
tapoja
    Eläinten ja kasvien hoitaminen
    Kouluttajan vastuu ja vastuun rajat
    Käytännön neuvoja yrittäjäksi ryhtymisestä 
    Palautekeskustelu omista hoitokokemuksista

   
Enkelten MaailmaTM – kurssin ohjaaminen
    Käytännön harjoittelua, harjoituksia, ryhmätöitä

  

 


Aiemmin  Enkelihoitaja-koulutuksessa olleiden mielipiteitä koulutuksesta:

Kurssi vastasi odotuksiani enemmän kuin ikinä olisin osannut odottaa. Kurssiaika on kasvattanut minua ennen kaikkea ihmisenä, antanut minulle itsevarmuutta ja opettanut minua siinä millainen minä aivan oikeasti olen henkisenä ihmisenä.

Kurssi oli ihana ja sitä jää ikävä.
Kurssi käynnisti ja sai paljon aikaan ja moni asia lähti siitä liikkeelle.En odottanut kurssilta mitään erityistä, mutta se antoikin hyvin paljon. Sen avulla ja kautta olen saanut rauhan ja itsevarmuutta elämääni. Ihanaa on ollut, että loin yhteyden omaan enkeliini ja muihin enkeleihin.

Kurssi muutti koko elämäni ja ajatusmaailmani. En ymmärrä, miten olen edes pärjännyt tätä ennen ilman enkeleitä! Harmittaa vain, että kurssi päättyi jo. Mutta me tapaamme varmaan vielä yhteistapaamisissa!

Kurssi vastasi odotuksiani kaikin puolin. Olin kuullut, että kurssisi ovat asiapitoisia ja sitä tämäkin oli. Siitä huolimatta se oli myös henkinen.
Oli ihana oppia paljon uusia asioita ja saada harjoitella hoitoja muille.Enkelit ja henkimaailma yleensäkin tuntuu nyt läheisemmältä  ja sitä odotinkin.

Kurssi antoi rauhaa, tasapainoa, iloa itsestä ja muista. Ennen kaikkea koen, että sain yhteyden omaan enkeliini ja muihin enkeleihin. Ymmärrän nyt, miten enkelit toimivat ja mitä he ovat ja voin auttaa muitakin ihmisiä.