Energiahoito

Oletko väsynyt, levoton, stressaantunut tai onko sinulla oireita,
joihin ei tunnu löytyvän selitystä tai apua?
Kokeile Energiahoitoa!

Mitä Energiahoito on?

Energiahoidot ovat  yleiskäsite hoitomuodoille, jotka eivät kuulu perinteisen länsimaisen lääketieteen piirin, mutta joilla pyritään edistämään tai parantamaan ihmisen terveydentilaa sekä hänen yleistä hyvinvointiaan.

Energiahoidot ovat niin kutsuttuja täydentäviä hoitomuotoja, jotka tukevat lääketieteellistä hoitoa. Usein energiahoito kuitenkin pystyy ....  

lue lisää...

Mihin energiahoito auttaa?

Energiahoidot auttavat moniin fyysisiin ja psyykkisiin ongelmiin. Joskus tuntuu, että olisi helpompi kertoa, mihin energiahoidot eivät auta.

Energiahoidot ovat auttaneet muun muassa seuraavissa ongelmissa: tuki- ja liikuntaelinten vaivat, erilaiset kiputilat, esim.selkäsärky, jäätynyt olkapää, huonosti parantuvat haavat ja murtumat, luuston asennon korjaukset, "oudot oireet" fibromyalgia, suolisto-ongelmat, migreeni, astma, hormonaalinen epätasapaino, unettomuus, stressi,  pelot, rajoittavat uskomukset, huono itsetunto, jännittyneisyys...

Energiahoidot voivat auttaa myös oman henkisen polun löytämisessä, polun, joka meillä jokaisella on omanlainen.

Mitä energiahoitoja on olemassa ja mitä energiahoitoa kannattaisi opiskella?

Erilaisia energiahoitoja on olemassa valtaisa määrä. Pelkästään jo erilaisia reiki-energiahoitoja on olemassa satoja.

Olen itse opiskellut monia erilaisia energiahoitoja ajan myötä ja koonnut itselleni "hoitopaletin" erilaisista tehokkaista energihoidoista, joiden avulla olen pystynyt auttamaan suurinta osaa hoidettavistani.
Hoitopalettiini ovat kuuluneet Reiki,  Quantum Touch EFT ,   AccessBars, sekä enkelihoidot. 

Myös muut erilaiset lisähoitomenetelmät, kuten NLP, ThetaHealing-menetelmä,  väriterapia, syvärentoutus ja magneettihoidot ovat olleet tukemassa hoitotuloksia.
Ilman muuta on selvää, että hoitoni ovat olleet pitkälti omaan intuitiooni perustuvaa energiahoitoa, ns. Intuitiivista Energiahoitoa.

Nyt haluan jakaa sitä monipuolista tietoa energiahoidoista, jonka olen ajan kuluessa hankkinut.
Energiahoitokursseillani tulet oppimaan siis monipuolisesti energiahoitoa. Paitsi, että opit perusteellisesti kurssin aiheena olevan hoitomuodon, opit myös laajemmin energaihoidoista yleensä.                         Tervetuloa energiahoitokurssille !
                  Huomaathan! Vaikka energiahoidot ovatkin usein erittäin tehokkaita  erilaisten fyysisten ja psyykkisten oireiden lieventäjinä, ne eivät kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten täydentävät hoitomuodot, joihin energiahoidotkin kuuluvat, toimivatkin juuri lääketieteellisen hoidon tukena.
Koska energiahoidot saattavat nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että olet yhteydessä lääkäriisi  koskien mahdollista sairauttasi.