EFT 
auttaa tunteiden hallinassa

EFT1-, EFT2- ja EFT3- tasojen kurssit
itsehoitoon ja muiden auttamiseen                             

Seuraavien EFT-kurssien ajankohdat näet täältä

EFT-hoito


EFT (eli TVT, tunteiden vapauttamistekniikat ) on ennen kaikkea tarkoitettu itsehoidoksi ja siinä hyödynnetään muun muassa akupunktiopisteiden aktivointia. Hoidossa pyritään vapautumaan mistä tahansa sellaisesta tunteesta tai tunnetilasta, joka koetaan haitallisena.

Ideana on, että kun kielteiseksi koettu tunne syntyy meissä, johtuu se sitten vanhoista muistoista, synnynnäisestä ominaisuudesta (esim fobiat) tai muusta, se aikaansaa kehossamme tietyn reaktion, minkä koemme epämiellyttäväksi.
Tämä epämiellyttävä tuntemus syntyy siitä, että energia ei virtaa tuolloin kehossamme ja jossain energiakanavassamme /meridiaanissa syntyy silloin ikään kuin sähköhäiriö.

EFT - tunteiden vapautusmenetelmät - on herättänyt ansaitusti laajaa mielenkiintoa helppoutensa ja tehokkuutensa vuoksi.
Niinpä ei ole ihme, että yhä useammat hoitajat haluaisivat oppia auttamaan sillä hoidettaviaan.

EFT -terapian perusteet, käsikirjan muodossa, ovat olleet kaikkien saatavilla jo pidemmän aikaan, mutta EFT -menetelmä ei todellakaan rajoitu ainoastaan tähän käsikirjan perustekniikkaan, vaan perustekniikan lisäksi siitä on kehitetty edelleen tehokkaita menetelmiä.

Jos olet lukenut EFT-oppikirjan tai katsonut netissä olevia videoita ja tehnyt sen mukaan harjoitteita, olet varmasti huomannut, että menetelmä ei aina toimikaan niin tehokkaasti kuin pitäisi.
Aivan samoin kuin ei autoakaan opi ajamaan kirjoja lukemalla, ei EFThoito -   muotoakaan opi kirjasta lukemalla. 

Gary Graig, joka alunperin "keksi" EFT -menetelmän kehitti EFT- tekniikoita oman hoitotyönsä ohella. Samaten myös monet muut EFT-terapeutit ovat olleet kehittämässä perustekniikkaa eteenpäin.

Olen työskennellyt EFT :in parissa noin 10 vuotta ja opettanut sitä muille vuodesta 2010 lähtien. Sen vuoksi minulle onkin vuosien myötä kertynyt  paljon käytännön kokemusta hoitomuodon käytöstä. tämän tiedon jaan kursseilla luonnollisesti kurssilaisilleni.

EFT -kursseilla käymme läpi paitsi täydellisen perustekniikan, myös käytännössä hyviksi koetut lisätekniikat.

EFT - opiskelutasoja on kolme: Perustaso EFT1, jatkotaso EFT 2 ja ammattilaistaso EFT3 + EFT4.
Lisätekniikat, mitkä sisältyvät perustason jälkeisiin opiskeluosioihin, tehostavat EFT -hoitoa, lyhentävät sen kestoa ja ovat muun muassa suunnattu erilaisiin spesifisiin ongelmiin.

EFT -koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia EFT -terapia- menetelmän "kannesta kanteen" opettajan ohjauksessa.  Koulutus on  henkilökohtaista yksityisopetusta, joka pidetään arkisin.

EFT1

EFT1 on tiivis peruskurssi, joka ei vaadi opiskelijalta etukäteistietoja tai -taitoja. Opit täydennetyn EFT -menetelmän perusteet ja sen, mihin hoitomuodon teho perustuu. Opit nimenomaan hoitamaan itseäsi ja vapautumaan erilaisista mahdollisista tunnesolmuistasi. Kuuntelemalla kehoasi ja sen tarpeita voit kokea, miltä tuntuu vapautua asioista, joista haluat päästää irti.

Koulutukseen kuuluu EFT -menetelmän perusteena oleva teoriatieto, käytännön harjoitukset ja yksilöllinen opetus.
Kurssin kesto 6 tuntia.

EFT2 

EFT2 on jatkokurssi ja edellyttää EFT:in peruskurssin (EFT1) tietoja ja osaamista.

Kurssi syventää EFT- hoitomuodon perustason tietoja. Kurssilla opitaan uusia EFT:in soveltamis- ja työskentelytapoja. Käymme esimerkiksi läpi sen, miten EFT-menetelmä voi auttaa laihduttamisessa sekä omanarvontunnon, stressin ja jännittämisen ongelmissa. Opit myös, miten EFT-hoito puhelimitse tapahtuu sekä sen, milloin EFT:iä ei pidä käyttää.
Kurssin kesto noin 6 tuntia.

EFT1- ja EFT2 -kurssien  jälkeen voit tehdä EFT-hoitoja vaikka ammatiksesi.

EFT3

EFT3 on ammattilaistason kurssi, joka edellyttää EFT:in jatkotason opintoja (EFT2) sekä vähintään puoli vuotta EFT- hoitojen tekoa.

Opit kurssilla ryhmähoidon teon sekä EFT -menetelmän käytön muun muassa ihmissuhdeongelmissa sekä muita tärkeitä EFT-käytön mahdollisuuksia. Kurssilla käydään lävitse myös EFT -henkisen kasvun erityisosio sekä "EFT selkäkivun hoidossa".
Kurssin kesto 6 tuntia.


EFT4

EFT4 on yhteenvetokurssi, joka edellyttää EFT1- EFT2- ja EFT3- kursseja.
Kurssilla kerrataan EFT-hoidon teko (EFT1 - EFT3), käsitellään EFT-hoidon erityistapauksia sekä opitaan ”ylimääräisiä” naputtelupisteitä.
Käydään läpi myös "Naputtelemalla vauraaksi"- opetusosio.
Kurssin kesto 6 tuntia.

Yhden koulutusosion hinta 110 eur, hinta sisältää alv 24%.
Jokaiseen koulutusosioon kuuluu yksilöllinen, tiivis opetus, harjoittelu, kirjallinen yhteenveto kurssista sekä kurssitodistus.

Osallistuessasi kurssille voit halutessasi ostaa kullekin kurssiosiolle 
kirjottamani EFT1-, EFT2-, EFT3- ja EFT4- kurssikirjan.

Halutessasi oppia menetelmän itsehoitoasi varten, voit varata hoitoajan. Käynnin pituus 1h-1,5h.  Katso lisätietoja EFT:stä

 

Voit varata EFT -hoitoajan sähköpostilla täältä