CHAKRAHOITOKURSSI

Chakra healing / Aura healing -kurssi
Tällä Chakrahoito- / Aurahoitokurssilla opit tunnistamaan sekä hoitomaan chakroja, mikä tarkoittaa, että opit samalla hoitamaan myös auraa.
Kurssin tarkoituksena opettaa sinulle sekä omien chakrojesi että mahdollisesti myös toisten ihmisten chakrojen hoitamista ja hallintaa.

Omien chakrojesi kautta voit avata väylän omaan sisimpääsi ja todelliseen itseesi. Se puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden entistä paremmin omaan henkiseen kasvuusi sekä vakaan pohjan omaan henkiseen kehitykseesi.


Tällä kurssilla opit muun muassa:

- mitä ja millaisia eri chakrat oikeastaan ovat
- miten voit tunnistaa eri chakrat ja niiden tilan
- millaisilla erilaisilla tavoilla voit hoitaa peruschakroja ja
miten voit aktivoida omia chakrojasi
- miten voit työskennellä korkeampien chakrojesi parissa ja
mitä hyötyä niistä on
- mitä ovat 3., 4. ja 5.ulottuvuuden chakrat ja chakrajärjestelmätSeuraavien kurssien alkamisajankohdat näet täältä.
Voit ilmoittautua kurssille täällä.


Kun chakrasi ovat tasapainossa ja voivat hyvin, myös sinä itse voit hyvin. Sen vuoksi chakrojen ymmärtäminen sekä niiden hallinta on tärkeää.

Tarkemmin kurssista:

Chakrahoitokurssi käydään sähköpostien välityksellä ja se kestää 5 viikkoa. Kurssin aikana saat kurssilaisena joka viikko kaksi kurssikirjettä.

Kurssikirjeet antavat sinulle kattavan tiedon kehon 12 chakrasta. Opit kurssin aikana, miten tunnistat minkäkin peruschakran tilan, miten voit aktivoida tai rauhoittaa chakran ja miten voit tasapainottaa eri chakrat. Lisäksi käymme läpi korkeampien chakrojen aktivoinnin ja työskentelyn niiden kanssa.
Chakrat vaikuttavat sinäänsä suoraan myös kehon auraan.

Kurssikirjeisiin sisältyy meditaatioäänitteitä sekä myös vapaaehtoisia tehtäviä. Tehtävät voit tehdä joko kurssin aikana tai vasta jälkeenpäin.
Chakrahoitokurssi on henkilökohtainen ja voit kysyä aina, mikäli jokin asia tuntuu sinusta epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin.

Kurssin aikana opit tunnistamaan, hoitamaan ja tasapainottaamaan peruschakrat sekä aktivoimaan omat chakrasi. Voit siis hoitaa itseäsi sekä halutessasi muita voimaan paremmin. Kurssin aikana sinulle kertyy kurssimateriaalista oma Chakratyökirjasi, jota voit mainiosti hyödyntää jatkossakin.

Itsenäiselle ihmiselle tämä nettikurssi antaa 
mahdollisuuden oppia chakrahoito silloin, kun sinulla itselläsi on siihen aikaa paneutua.

Koska kurssi on jokaiselle henkilökohtainen ja haluan antaa jokaiselle kurssilaiselleni riittävästi aikaani, on kurssilaisten määrä on rajoitettu.


Tervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!
Tarja