Ikiralla on entistä enemmän Nettikursseja

Netti- ja etäkurssit ovat mukavia tapoja opiskella uusia asioita.
Olen itsekin opiskellut sillä tavoin ja pidin siitä, ettei aina tarvitse matkustaa jonnekin opiskelemaan. Joskus tuntuu vain siltä, että ihan rauhassa, itsekseen opiskelu, on kaikkein mukavinta.

Erilaisia Nettikurssejani on tällä hetkellä 13 ja läsnäolokurssejakin vielä muutama, kuten esimerksiksi Reiki-kurssit.

Yksi suositummista kursseistani on ollut muun muassa Selväaistimisen eli energian aistimisen nettikurssi.
Monet kurssilaisistani ovat nimittäin vuosien mittaan kyselleet minulta, miten oikein näen ja havaitsen energian. Koska energian havaitsemisen taito on kenen tahansa opittavissa, mutta vaatii vain harjoittelemista opiskelun rinnalla, oli nettikurssi kaikkein luontevin kurssivaihtoehto. Lisäksi näin sain kurssin   pidettyä edullisena. Lisää tästä ja muista kursseista voit lukea täältä.

Nettikurssini ovat ollut todella pidettyjä  ja monet ovat kiitelleet niiden yksinkertaista ja selkeää rakennetta ja harjoituksia. Niinpä kurssit tulevatkin saamaan jatkoa heitä varten, jotka ovat valmiita erialisiin harjoituksiin ja sitä kautta myös taitoihin.

Tervetuloa mukaan kursseille !

~ ~ ~


Maaäidin-korut ovat löytäneet hyvin käyttäjänsä. Monille on ollut yllätys, kuinka tehokas koru onkaan. Varsinkin säryt ja kolotukset ovat saaneet kyytiä. Myös sähköallergikot ovat kiitelleet korua.
Itse ihastuin alunperin niiden ulkonäköön ja vaikutusmekanismiin  sekä myöhemmin kokeiltuani niiden todelliseen vaikutukseen.