Opiskele uusi innostava ja antoisa ammatti


Aarrekartta Ohjaaja

 

Haluatko oppia opettamaan muille ihmisille sen,
miten toimiva Aarrekartta tehdään?

Nyt voit opiskella Aarrekartta Ohjaajaksi etäkurssilla kotonasi!

Seuraavat Aarrekartta Ohjaaja-kurssit

Aarrekartta -kouluttajan/-ohjaajan ammatti on innostavaa ja palkitsevaa työtä ihmisten parissa. Antamalla ihmisille mahdollisuuden hallita paremmin elämäänsä ja tulevaisuuttaan voit antaa heille suurenmoisen lahjan.


Aarrekartta -kouluttajana ja koulutusten kehittäjänä olen pitänyt erilaisia Aarrekartta- ja Aarrekartta Kouluttaja- kursseja vuodesta 2006 alkaen.
Ylivoimaisesti suosituimpia ovat Aarrekartan Nettikurssit – siis  henkilökohtaiset ja yksilölliset Aarrekartta -koulutukset. Monet nettikurssilaisistani ovat olleet tyytyväsisiä nimenomaan näiden kurssien joustavuuteen ja henkilökohtaisuuteen.


Sen vuoksi muutin myös Aarrekartta Ohjaajan -kurssit etäkursseiksi.
Voit siis opiskella Aarrekartta Ohjaajaksi kotonasi niin, ettei sinun tarvitse matkustaa minnekään! Opetus tulee kotiisi ja voit opiskella juuri silloin, kun sinulla on aikaa ja tarmoa siihen.

Aarrekartta-menetelmä tuntuu usein lähes taianomaiselta tavalta saavuttaa se, mitä toivotaan, mutta kartan teossa on omat sääntönsä, jotta se olisi mahdollisimman toimiva.
Se on paljon enemmän kuin ”leikkaa, liimaa, toivo”-menetelmä.
Minulla on ollut lukuisia kurssilaisia sekä viikonloppu- että nettikursseilla ja  olen oppinut sekä niiden että pedagogisten/psykologisten faktojen perusteella, mitkä asiat saavat Aarrekartan™ toimimaan.

 ************

Aarrekartta Ohjaaja Nettikurssi kestää 1 - 4 kuukautta aivan sen mukaan, miten paljon sinulla on aikaa paneutua opiskeluun.

Koulutuksen aikana saat kattavan tietopaketin Aarrekartta-menetelmästä, sen prosesseista sekä miten menetelmä opetetaan muille. Aarrekartta Ohjaaja -koulutus sisältää paitsi teoriaa myös harjoitustehtäviä ja tarkistuskysymyksiä opitusta sekä itsenäisen kotona tapahtuvan opiskelun. Saat uuden koulutusosion noin kerran viikossa tai aina sen jälkeen, kun ilmoitat opiskelleesi edellisen osion. 

Koulutuksen aikana voimme olla myös puhelinyhteydessä, mikäli haluat. Aarrekartta Ohjaaja Nettikurssin lopuksi kurssiin kuuluu myös kaksi ohjattua, itsenäisesti pidettavä Aarrekartta-harjoituskurssia.


Kursseilla tulet saamaan myös ainutlaatuinen, kirjoittamani Aarrekartta Kurssilaisen Työkirjan, jota voit hyödyntää omilla  Aarrekartta -kursseillasi. 

Aarrekartan Nettikurssiin
osallistuminen ennen kurssia on edellytys Ohjaaja-kurssille osallistumiselle, sillä se antaa sinulle omakohtaisen kokemuksen kurssilaisena.

Kurssien hinnatKurssin sisältö

- kattava kirjallinen kurssimateriaali
- Aarrekartta Kurssilaisen Työkirja
- perusteellinen opetus/harjoittelu
- yksilölliset etätehtävät ja niiden yksilöllinen läpikäynti
- todistus Aarrekartta Ohjaaja -koulutuksesta
- tuki myös koulutusajan jälkeen
- alv-eritelty kuitti kurssimaksusta


Ilmoittaudu kurssille riittävän ajoissa, sillä kurssilaisten määrä on rajoitettu. Tämä siksi, että haluan opettaa jokaista riittävän henkilökohtaisesti.

Voit ilmoittautua  kurssille sähköpostilla .

Tarja Miettinen
050 431 4966
ikira(at)kolumbus.fi -korvaa (at) merkillä @

Kurssit täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduttuasi saat tarkemmat tiedot kurssista.