Aarrekartta - kurssi

Aarrekartta™ -kurssi on yleensä joko viikonlopun mittainen läsnäolokurssi tai pidempään kestävä nettikurssi, joka toteutetaan sähköpostien välityksellä.
Aarrekartta™ -kurssieni aikataulut näet täältä.

Viikonlopun mittaisella Aarrekartta™ -kurssilla tai pidemmällä Aarrekartan Nettikurssilla teet itsellesi mahdollisimman toimivan Aarrekartan™. Koet oivaltamisen ja tekemisen iloa rakentaessasi omaa tulevaisuuttasi aivan konkreettisesti. Samalla saat elämääsi työvälineen, jota todennäköisesti tulet käyttämään vuosia yhä uudelleen ja uudelleen.

Henkilökohtaisten neuvojen ja vihjeiden avulla opit, miten voit ilmaista erilaisia toiveitasi niin, että ne alkavat elää ja toteutua. Opit, mitä voit toivoa Aarrekartan™ avulla ja miten muotoilla toiveesi niin, että ne lähtevät "lentoon", toteutumaan. Opit myös käyttämään tekemääsi Aarrekarttaa™ oikein.

Opit, mihin asioihin juuri sinun tulee kiinnittää huomiota tehdessäsi Aarrekarttaasi. Käymme läpi Aarrekartan™ historiaa sekä niitä perusteita, mihin menetelmän toimivuus perustuu. Kurssin jälkeen ymmärrät syvällisemmin sen toimintamekanismin ja osaat siten jatkossakin tehdä ja käyttää yhä uusia Aarrekarttoja™ niin halutessasi.

Läsnäolokurssilla opit tekemään paitsi visuaalisen Aarrekartan™  myös kolme muuta, eri tyyppistä Aarrekarttaa™, jotka osaltaan vahvistavat tekemääsi visuaalista Aarrekarttaa ja sen toiveiden toteutumista.

Kurssien jälkeen sinulla on lisäksi oma henkilökohtainen Aarrekartan Työkirjasi, jota voit mainiosti käyttää jatkossakin.

Viikonloppukurssin hinta 230€/hlö  sisältää alv:n, opetuksen, kurssilla tarvittavan materiaalin, kahvi/tee tarjoilun sekä henkilökohtaisen Aarrekartan™Työkirjan.

Paitsi Aarrekartan viikonloppukursseja, pidän myös  suosittuja Aarrekartan Nettikursseja
Nämä Nettikurssit ovat tulleet yhä suosituimmiksi ehkä siksi, että niilllä ei ole kiire saada Aarrekarttaansa nopeasti valmiiksi, vaan jokaisella on juuri se aika, minkä hän tarvitsee.