takaisin pääsivulle

Aarrekarttakokemukset

Aarrekartta™ on menetelmänä vanha ja hyvin luonnollinen. Se ei siis ole mitään yliluonnollista, maagista, pimeiden voimien kanssa askartelua, kuten jotkut ehkä saattaisivat kuvitella, koska sen avulla todella tuntuu tapahtuvan lähes ihmeitä.

Pitkäaikaisetkin toiveet saattavat toteutua, ns. mahdottomat unelmat käyvät toteen ja yllättävät, onnekkaat yhteensattumat tuntuvat vain kummallisesti tapahtuvan Aarrekartan tekemisen jälkeen.
Kyse on kuitenkin varsin luonnollisesta ilmiöstä, josta nykyisin puhutaan yleisesti "vetovoima-lain" nimellä.Aarrekartansinkertaistettuna se on sitä, että ajatus tai toive, mille annat energiaa, saa voimaa toteutua.

Siitä, että menetelmä on varsin luonnollinen, kertoo ehkä sekin, että monet lapset tekevät ihan luonnostaan Aarrekarttojaan. Mikäli heitä vähänkään ohjataan noiden spontaanisti syntyvien toivekarttojen luomisessa, he saavat tuosta kartantekotaidostaan kallisarvoisen lahjan elämäänsä.

Tein itse lapsena Aarrekarttoja, ilman, että kukaan kehotti minua sellaisia tekemään. Minulla oli kylläkin tuuria, sillä lähipiiriini kuului henkilö, joka osasi ohjata minua jonkin verran kartanteossa.
Ensimmäinen suuri  haaveeni oli oma hevonen. Varmaankin ensimmäisiä, säilyneitä aarrekarttojani tästä aiheesta löytyi vanhasta värssykirjastani.

              (Tarjan heppa)

Toive tuntuu näin jälkeenpäin ajateltuna liki mahdottomalta, vaikka asuimmekin maaseudulla, jossa hevosenpito sinäänsä ei ollut mahdotonta. Kului kuitenkin lähes 10 vuotta, ennen kuin haaveeni omasta hevosesta toteutui. Toive toteutui lopulta monen yllättävän ja onnekkaan yhteensattuman ansiosta.

Toimiessani opettajana minulla oli tapanani teettää oppilailla aarrekarttoja tulevasta lukukaudesta. Lapset osasivat tehdä kuvalliset toiminta-suunnitelmansa lähes vaistonvaraisesti. En ehkä kutsunut töitä aarrekartoiksi, mutta sitä ne siitä huolimatta olivat periaatteeltaan.
Samaten omat lapseni oppivat jo lapsena tekemään aarrekarttojaan, kukin omanlaisensa.

Vuosien, vuosikymmenten kuluessa olen oppinut, että Aarrekartta™ voi olla todellinen lahja, jonka avulla opit pyytämään Maailmankaikkeudelta sen, mikä tekee sinut onnelliseksi.
Tuntiessasi itsesi onnelliseksi levität ympärillesi onnellisuutta ja hyvää mieltä. Aarrekartalla on siis todella voima viedä ihmistä elämässään eteenpäin useammallakin kuin yhdellä tavalla.

takaisin pääsivulle

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Seuraavassa kurssilaisteni kokemuksia Aarrekartan Nettikurssista:


Hei Tarja!
Kiitokset ihanasta kurssista.
Oli pakko alkaa laittaa sinulle postia.Uskomatonta kyllä Toiveet on melkein kaikki jo toteutuneet .Olen uusinut asunnon kalustuksen , ja mikä Ihaninta olen löytänyt uuden mies ystävän D:.  Se on näköjää tosi ,kun uskoo ja unelmoi asioita ,niin ne vain sit tapahtuu ja toteutuvat.Elämä on IHANAA!!

Kiitoksia vielä kerran .

Jouluterveisin A      12.2014

Hei Tarja!
Lupasin kirjoittaa, miten toiveeni toteutuvat. Kaikki toiveeni eivät ole jostain syystä vieläkään toteutuneet, vaikka kurssista on jo puoli vuotta. Osa kuitenkin toteutui jo kurssin aikana ja heti sen jälkeen. En tiedä olenko tullut liian vaativaksi vai mitä. Haluaisin tietää, miten kauan menee, että kaikki toiveeni toteutuvat?

Muuten olen sitä mieltä, että kurssi on hyvä ja sitä oli kiva käydä.
Jaana 9.2013 


Kiitokset kurssista! Koko prosessi on ollut erittäin antoisa, oikein valaiseva matka oman itseni ja toiveideni ymmärtämiseen. Alunperin oli tavoitteena, että teen tämän kurssin paljon nopeammin. Mutta iloisista syistä johtuen, aikaa meni kauan, mutta asiat ovat todella nyt saaneet aikaa kypsyä päässäni, eli se olikin vain hyvä asia, Tämä harjoitus on kirkastanut omia toiveita huomattavasti ja nyt on helpompi suunnata energiaa niihin asioihin, jotka ovat minulle oikeasti elämässä tärkeitä.
Voin ehdottomasti suositella kurssia muillekin :) Asia on herättänyt kovasti mielenkiintoa, kun olen siitä tutuilleni kertonut.

Voin lisätä  vielä seuraavan:
Vielä kurssin alussa epätodennäköiseltä tuntunut, hyvin merkittävä toive toteutui jo kurssin aikana. Suhtauduin hieman varauksellisesti koko asiaan, mutta harjoituksen voima tuli todistetuksi omalla kohdallani jo hyvin alkumetreillä. Ihmeitä siis tapahtuu -välillä ne osuvat jopa omalle kohdalle!

Tästä on hyvä jatkaa :)
Niina 6.2013


Kiitos Tarja,
Muuta en voi juuri nyt oikeastaan sanoa sinulle kun: kiitos kiitos kiitos!
Opin löytämään onneni ja toteuttamaan toiveeni. Mitä muuta voisin siis toivoa?
Onneksi löysin tämän kurssin.
Kiitollisena Lahja
7.2013


Hei! Kiitos aarrekartan kurssista! Oli mielenkiintoista tehdä se koko prosessi. En olisi uskonut, miten ajatukseni ja toiveet ovat muuttuneet sen tekemisen aikana. Alussa tuntui kaikki niin helpolta, kunhan löytyy kuvia, mutta nyt kun kaikki on tehty oikein ja ajan kanssa, asiasta on tullut toisenlainen käsitys. Jään vaan odottamaan, mitä tästä seuraa :-) Muutenkin ajatus aarrekartasta muutui ainaskin minulla, tarkoitan, että sain paljon paremman käsitykseni koko asiasta, mitä oli ennen sitä. Syysterveisin Ann
8.2012


Hei Tarja,
Mä oon tosi liikuttuneessa mielentilassa, johtuen aika pitkälti tästä Sinun tavasta toteuttaa tämä nettikurssi. Ensinnäkin; kurssin hinta on murto-osa siitä mitä se antaa. Siis, siitä työn määrästä ja laadusta mitä Sinä Annat. Ihana Tarja:) Matkan teko on ollut ja on varsin antoisaa ja minulle asiat tapahtuvat juuri niinkuin on tarkoituskin. Olen tehnyt varsin suuria muutoksia elämässäni ja mm. yksi terveyteen liittyvä toive aarrekartastani on jo toteutunut. Näillä aloitellaan ja kartan muut toiveet toteutuvat kun näin on tarkoitettu:) Kiitos vielä kerran. Ihanaa ja aurinkoista kesää Sinulle. Terkuin Merja
6.2012


Moi Tarja Kiitos tästä aarrekartta opista. Oli tosi mukava tehdä tämä aarrekartta. Jo tehdessä tätä aarrekarttaa huomasi että kiire häipyi mun arki elämästä. Jotenkin oli rauhallinen olo ja tunne että kaikki toteutuu mitä nyt toivon. Ja niinkuin sanoin,että olen erittäin tyytyväinen omaan aarrekarttaani, katselen sitä mieliisti. Kirjoittelen myöhemmin miten mun toiveet on toteutuneet. T. Marko ps. Kiitos vielä kerran.
4.2012

 

...Ei tällasta voi olla! Kaikki toiveet, jotka olin pistänyt paperille toteutu jo ennen kun ehdin laittaa karttaa edes kunnolla esille. Tuntuu, etten toivonut tarpeeksi. Teen nyt uuden kartan sun ohjeiden mukaan ja saa nähdä miten sitten käy.
Kiitos hirveesti tästä kurssista, oli kyllä hintansa arvoinen. Katariina 3.2012


Hei Tarja,
ja kiitos hienosta kurssista! On totta, että tämä kurssi on ollut myös matka itsetuntemukseen.
Toiveet muuten oikeasti toteutuvat. Muistat varmaan, että kirjoitin sinulle jo kahden toiveeni kartalta toteutuneen. Nyt toteutui myös toive, jota ei tällä kartallani vielä ollutkaan vaikka toiveiden ostoslistalla
olikin. Se ikään kuin tuli toisen kartaltani toteutuneen toiveen kylkiäisenä; asia vasta selvisi myöhemmin. Toivoin itselleni onnellista ja harmonista  parisuhdetta ja tapasin ihanan miehen, jonka kanssa tämä haaveeni toteutui/toteutuu kaiken aikaa. Pari päivää sitten selvisi, että miehellä on punainen mummonmökki, ja itse olen aina haaveillut punaisesta mummonmökistä. Nyt on siis totta sekin haaveeni, kun muutamme yhteen  asumaan.
Aarrekartta-menetelmä on sellainen mitä haluaisin jossain vaiheessa muillekin opettaa. Varmaan tulen jossain vaiheessa kurssillesi.
 Ihanaa kevään odotusta toivottaen Mia 3.2012


 
Hei Tarja! 
Kiitos sinulle tästä aarrekartan kurssista. Niin kuin kerroitkin tämä on ollut mieltä avaava ja puhdistavakin. Paljon asioita on jo loksahtanut paikoilleen.
Asioita on tapahtunut jotenkin uudella tavalla. On totta että tämä on enemmän kuin kuvien leikkaamista ja laittamista paperille tai kartongille.
 T. Anneli 2.2012

Hei Tarja,
Lupasin kirjoittaa jos ja kun jotain tapahtuu. Nyt sitten tapahtui! Asunto meni viime viikolla kaupaksi ihan yhtäkkiä ja samassa rytäkässä löytyi ihan samanlainen talo, joka oli kartallani. Pojat sen ensiksi huomasivatkin oikotien -sivulta, kun oli samanlainen kuva kuin meillä jääkaapin ovessa.
Kuukauden kuluttua olisi tarkoitus muuttaa. Mietin jos mitä laitan seuraavaan karttaani.
Kiitos kurssista Lumisin terveisin Leila  1.2012


No nyt on sitten uusi työpaikka reilassa ja muutkin asiat alkaa järjestyä.
Terveisin Juha  10.2011


Tuhannesti kiitos sinulle Tarja Aarrekartta-kurssistasi ja ennen kaikkea kurssin parikartta-osuudesta. Olihan se melkoinen yllätys, että sinulla oli sellainen varastossa, vaikkei sivuillasi kerrota mitään siitä. Sitä kannattaisi mainostaa! Jos me olisimme tienneet sellaisesta, olisimme varmasti tulleet kurssille jo aiemmin.
On aivan uskomatonta, miten nimenomaan parikarttatoiveemme ovat toteutuneet. Varmasti se, mitä kerroit  kahden voimasta pitää paikkansa. Harjoittelimme lomalla kovasti sitä : ))

Rakkain, kiitollisin terveisin Mari ja Lauri  8.2011Lupasin ilmoittaa sinulle Aarrekartta-kurssin jälkeen miten toiveeni sitten toteutuvat. Kävin kurssin kevät-kesä 2009 ja kurssini vähän venyi kesäloman takia, mutta viimeisen kurssikirjeesi sain 19.8.2009.

Nyt, kun lähes vuosi kurssin loppumisesta on kulunut, katsoin karttojani. Aivan uskomatonta: kaikki toisen, sen isomman kartan toiveet ovat toteutuneet tämän vuoden aikana!  Toisen kartan toive on vasta toteutumisvaiheessa, mutta toteutumassa sekin.
Olen vähän miettinyt mihin tämä toiveiden toteutuminen voi perustua.
Ensinnäkin oli ihan selvää, että ihan kuten sanoit, kurssi antoi itseluottamusta toteuttaa itse toiveeni.
Toiseksi,  kiinnitin huomiota toiveitani tukeviin asioihin.
Kolmanneksi, työskentelin toiveitteni hyväksi lähes puolivuotta, joten sitouduin niihin.
Neljänneksi, annoin itselleni mahdollisuuden nähdä toiveeni toteutuneena.
Viidenneksi , IHMEITÄ ON OLEMASSA!

Kiitos sinulle kurssista ja kaikkea hyvää elämääsi! Merja 8.2010


 

Kiitos matkasta aarrekartan parissa.  Matka on ollut mielenkiintoinen ja jännittävä.
 Ihanaa syksyn jatkoa ja pahoittelen sitä, että kurssi loppui, koska oli aina jännittävää saada Tarjalta postia.  Toivottavasti  voin toteuttaa haaveeni, jota aamuin ja illoin kuvista katselen.
Andy McCoy sanoi eräässä haastattelussa, että pitää olla varovainen toiveissaan, sillä ne voivat toteutua.   Omalta osaltani olen siihen valmis. 
KIITOS paljon kurssista ja se antoi huomattavasti enemmän kuin odotin. 
Tulet saamaan uusia kurssilaisia omaan kokemukseeni perustuen.   
terv.  Irma 9.2009
 


Sain viime jouluksi lahjaksi tämän kurssin ja kesti varmaan pari kuukautta ennen kuin viitsin aloittaa tämän. Ajattelin aluksi, että tämä on joku sellainen hömppä-kurssi, joita nyt maailma on pullollaan.
Olen kuitenkin matkan varrella muuttanut käsitystäni asiasta. Tämähän perustuu ihan psykologiaan ja on ollut mukava huomata, ettet yritä vääntää asioita joksikin muuksi kuin ne ovat. Olet selittänyt ja selventänyt asioita ilman mitään kummallisia järjettömiä ( anteeksi vaan ilmaus) väitteitä.
Olen nyt saanut oman Aarrekarttani valmiiksi ja uskon sen myös toimivan.
Toivotan kaikkea hyvää sinulle ja tuleville kurssilaisillesi.
Marketta 9.2009
 


En voi olla kertomatta sinulle tästä: sain eilen tiedon, että pääsin Helsingin Yliopistoon!
Olen ihan onnesta soikeana. Olen pyrkinyt sinne ties montako kertaa ja aina on ollut ihan hilkulla.
Minulla on ollut se yhdessä tekemämme Aarrekartta esillä viime  keväästä lähtien makuuhuoneen seinällä. Arvaa vaan teenkö tämän jälkeen aina aarrekartan halutessani todella jotain tärkeää!
Jippii, hurraa!!!!!
Minna 7.2009 


Tein edellisen ja odottelen jo seuraavaa tehtävää.
Ihan uskomatonta.  Eilen toteutui taas yksi pitkäaikainen toiveeni. Hu-huu-tämähän tuntuu ihan taikuudelta. Jännittää nähdä mitä seuraavaksi. Uutta tehtävää odotellen.
Nina 6.2009


Lämmin kiitos Aarrekartta kurssista. Matka oli osin työläs mutta antoisa. Toiveet ovat kummallisesti alkaneet toteutua - oikeastaan osa jo ennen kuin aarrekarttani oli valmis. Prosessi jatkuu ja uusia karttoja tulee.
Ehkä tärkein anti minulle oli oivallus toiveiden kirkkaudesta ja selkeydestä, ja onnen ja ilon tunteesta, jotka niihin liittyvät.
Minusta tuntuu nyt, että näen asiat 180 asteen kulmasta - aiemmin käytössäni oli 90 asteen kulma. Tämä muutos tuntuu niin hykerryttävän hauskalta ja suurenmoiselta!
Hyvää kesää toivottaen,
Helena  5.2009


Kiitos tästä mielenkiintoisesta, antoisasta ja avartavasta kurssistasi!

... Koen, että olen niin samalla aaltopituudella noiden ajatustesi ja koko kurssin idean kanssa... Juuri toiveiden on annettava lähteä lentoon...edelleen löydän itseni piehtaroimasta samassa lätäkössä, mutta toisaalta löydän sieltä myös ulos... Pääsen ylös myönteisten ajatusten ja vankan itsetunnon polulle. Osaan ajatella kuin aikuinen nainen...joku tässä kurssin aikana on selkeyttänyt ajatteluani!!...ja antanut minulle varmuutta ja iloa tästä kaikesta hyvästä elämässäni.

Kiitos. Suurenmoista kesää elämääsi! Anna-Kaisa 5.2009


Aloitin kurssin vuosi sitten, mutta kaikenlaista on tullut tässä välissä matkaan. Osa toiveistani toteutui melkein heti, kun olin aloittanut kurssin. Se oli sikäli merkillistä, että ne olivat kuitenkin olleet haaveitani jo melkein koko ikäni, eikä ne olleet aiemmin toteutuneet. Jossain vaiheessahan kirjoitin jo, ettei minulla enää ollut mitään mitä voisin toivoa. Nyt kuitenkin tilanne elämässäni on muuttunut ja minulla on yksi iso toive, jonka haluan toteutuvan. Käyn siis nyt tämän kurssin loppuun ja olen varma, että sekin toteutuu samalla tavalla kuin nuo aikaisemmatkin toiveeni.
Minna 4.2009


Hei , nyt on siten tämäkin tehtävä tehty, mitähän sitten seuraa... en aluksi ollut kovinkaan varma mihin olin lähtenyt, vaan tuloksia on tullut jo nyt, sillä minulle on tapahtunut asioita joita en olisi voinut kuvitella, niin hyviä ja myös raskaitakin. Ratkaisut on tulleet melkein luonnostaan, ja kovasti odotan tulevaa.. toivottavasti en liian kovasti, vähän jo pelottaa, onko kaikki sitä miltä näyttää ja mihin olen menossa....
terv. kaimasi 12.2008


Kurssini keskeytyy taas matkan takia, mutta jatkan kunhan tulen takaisin. Osa toiveistani onkin jo toteutumassa ihan arvaamatta ja täytyykin varmaan muuttaa niitä taas vähän, kunhan palaan takaisin Suomeen. Minä olen varmasti kaikkein hitain kurssilaisesi, mutta tämä opiskelumuoto sopii minulle todella hyvin. Koska työni on jatkuvaa muuttamista ja matkustelemista, en pysty osallistumaan oikeastaan millekään paikalla pidettävälle kurssille. Lähetän taas tietoa, kun olen takaisin Suomessa ja teen antamasi tehtävän loppuun.
Kaunista loppusyksyä! Tellervo 10.2008


Kiitos viimeisistä ja upeista ohjeista ja oivalluksista. Tiesin, että tämä olisi mielenkiintoinen juttu, mutta tuli kyllä täysin yllätyksenä kuinka upea kokemus ja prosessi tämä on jo nyt ollut. Minulla on vielä paljon työstämistä kaiken kanssa pitkäksi aikaa, mutta kuten jo aiemminkin mainitsin, muutos on jo alkanut ja nyt täytyy vaan olla rohkea ja ottaa se vastaan.
Saimi  9.2008


Kiitos sinulle tästä kurssista ja toteutustavasta. Tämä nettikurssi on sopinut minulle todella hyvin, on aikaa prosessoida asioita ja toteuttaa ne omassa aikataulussa. Koskaan elämässäni en ole ollut näin rohkea ja innostunut siitä mitä tuleman pitää Hyvää syksyä!   
t. Sirpa 9.2008


Tuhannet kiitokset tästä kurssista! Kuten aiemmin kerroin, olin tehnyt aarrekarttoja aiemminkin, mutta tällä kurssilla tajusin, etten ollut tiennyt asiasta oikein mitään. Olin vain liimaillut kuvia kartongille ja toivonut parasta! Elämässäni on kartan valmistumisen aikana tapahtunut vaikka mitä! Asuntomme meni kaupaksi, yli puolen vuoden jälkeen(!), minulle tarjottiin unelmieni työpaikkaa, olen tavannut aivan uuden ihanan ihmisen, joka on minulle todella tärkeä jne.
Tämä tapa oppia aarrekartan teko on kyllä ylitse kaikkien muiden. Siinä oppi tuntemaan itsensä paremmin kuin edes alussa tajusikaan.
Kiitos vielä kerran!  Marja 9.2008


Kurssini keskeytyy taas matkan takia, mutta jatkan kunhan tulen takaisin. Osa toiveistani onkin jo toteutumassa ihan arvaamatta ja täytyykin varmaan muuttaa niitä taas vähän, kunhan palaan takaisin Suomeen. Minä olen varmasti kaikkein hitain kurssilaisesi, mutta tämä opiskelumuoto sopii minulle todella hyvin. Koska työni on jatkuvaa muuttamista ja matkustelemista, en pysty osallistumaan oikeastaan millekään paikalla pidettävälle kurssille. Lähetän taas tietoa, kun olen takaisin Suomessa ja teen antamasi tehtävän loppuun.
Kaunista loppusyksyä! Tellervo 10.2008


Haikeaa, että kurssi loppui jo. Tämä kaikki on ollut niin jännittävää, kun on joka päivä ollut joku oma tehtävä, jota on voinut tehdä ja on ollut jännittävää odottaa millainen tehtävä nyt tulee.
Minun toiveethan rupesi toteutumaan jo ennen kuin ehdittiin edes loppuun ja muutin niitä sitten ja nyt nekin ovat alkaneet toteutua. Täytyy vaan miettiä mitä vielä voisi toivoa (vitsi!) Jos pidät jonkin toisen nettikurssin, niin ilmoita minulle. Tulen ihan varmasti mukaan.
Marjut 8.2008

takaisin pääsivulle