Energian aistimisen nettikurssi


Peruskurssi siitä, miten voit oppia
näkemään ja tuntemaan sekä muuten aistimaan
 elämänenergian eli praanan, Ki:n

Seuraavan kurssin alkamisajankohdan näet täältä
Ilmoittaudu kurssille

aistiharha.jpg

Tarkemmin kurssista:

Olen itse aistinut energian eri tavoin varmaan koko ikäni ja pidin aiemmin itsestään selvänä, että kaikki ihmiset tekevät niin. Vasta alkaessani opettaa energiahoitoja muille, oivalsin, että kaikki eivät näe / aisti tai eivät oivalla aistivansa energiaa.

Olin pitkään sitä mieltä, että energian aistimisen taitoa ei voi eikä pidä opettaa toisille, vaan kyky aistia energiaa kehittyy luonnostaan jokaiselle.
Lopulta eräs tiukka, mutta ihanan järkevä ystäväni sai minut ymmärtämään asian paremmin. Sen nimittäin, että ihminen, joka ei jaa muille sitä, mitä osaa, ei ole taitonsa ja osaamisensa arvoinen.

Toivon, että moni ihminen, varsinkin he, jotka tekevät energiahoitotyötä hyötyvät tästä kurssista. Kurssi perustuu omiin kokemuksiini ja tapoihini aistia energiaa. Olen harjoitellut huvikseni, aikani kuluksi, lähes koko ikäni energian havaitsemista eri tavoin ja elämäni varrella oppinut toisilta ihmisiltä asiasta lisää.

Tämä Energian aistimisen -peruskurssi kestää 8 viikkoa ja sen aikana saat kurssilaisena joka viikko  kurssikirjeen. Kurssikirjeet antavat sinulle jonkin verran tietoa, mihin energian aistiminen perustuu, mutta ennen kaikkea ne sisältävät harjoitustehtäviä.  Opit itse kurssin aikana harjoitustehtävien avulla aistimaan energiaa eri tavoin.

Joihinkin harjoitustehtäviin liittyy myös äänitteitä, jotka voivat varsinkin alussa helpottaa harjoitteluasi.
Kurssi on henkilökohtainen ja voit kysyä aina, mikäli jokin asia tuntuu epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin.

Kurssin aikana sinulle kertyy kurssimateriaalista oma Energian aistimisen työkirjasi, jota voit mainiosti hyödyntää jatkossakin. 

Tämä  "Energian aistimisen" -kurssi on tehty niin, että se sopii yhtä hyvin aloittelijalle kuin vaikkapa kokeneellekin energiahoitajalle, joka haluaa oppia näkemään ja tuntemaan elämänvoimaenergiaa, Ki:tä.  Kurssilla et opi mitään, mikä olisi sinulle vahingollista. Taito aistia energiaa on täysin luonnollinen kyky, joka vain paranee harjoitusten myötä.

Itsenäiselle ihmiselle tämä nettikurssi antaa mahdollisuuden opetella energian aistimisen silloin, kun hänellä itsellään on siihen aikaa paneutua.

Seuraavan kurssin alkamisajankohdan näet täältä

Koska kurssi on jokaiselle henkilökohtainen ja haluan antaa jokaiselle kurssilaiselleni riittävästi aikaani, kurssilaisten määrä on rajoitettu.

Voit ilmoittautua kurssille  sähköpostilla täältä

Tarja Miettinen
050 431 4966