VIESTINTÄTOIMISTON  UUDISTUS
SISÄÄNTULON JA KAHVITTELUN VISUAALINEN AVARTAMINEN
(AC-SANAFORIN AIKAISEMMASTA TOIMITILASTA)
-> seuraava projekti
<- VALIKKOON

Pidä hiirtä kuvan päällä eteisnäkymää varten (ja vie hiiri pois palaveria varten)

UUDISTETTAVAT  TILAT: NEUVOTTELU, HENKILÖKUNNAN OLESKELU, ETEINEN
PÄÄMÄÄRÄ, TOIVEET:
tiloja selkeytetään, viihtyisyyttä lisätään, viestintätoimiston luova ilme esiin.

TOTEUTUS, TEEMAT:
1)
AKRYYLIT = tilanjakaja erottamaan eteistila neuvottelusta, siivet vanhaan valaisimeen viihtyisyyttä   antamaan ja muuttamaan ikävä loisteputkifiilis
2) SANAT  "opasteiksi" tilojen eri toimintoihin. Viestintätoimistolle sanat ovat ehkä tärkein työväline.    Huom. nimi Sanafor
3) PEILI: viiston seinän peilitys luo yllätysmomentin, kun se räväyttää tilan auki. Valaisinakryylien heijastus antaa tunnun lentoon lähdöstä. Luovuus saa ilmaisun.
4) VÄRIT: Sanaforin logon sininen sopii hyvin lisäämään uutta ilmavuutta. Eteisen yhden seinän tumma sini "syö" sopivasti samanväriseksi maalatun naulakon ja tummat talvitakit huomaamattomiksi. Tuolit olivatkin ennestään siniset, joten verhoiluun ei ollut siksikään tarvetta.
Lisättiin sininen lasilevy vanhan pöydän päälle.

-> seuraava projekti
<- VALIKKOON