NIKSIT 2 -> seuraavaan projektiin
VALIKKOON

    MOTIVAN ELÄVÖITYS
HENKILÖKUNNAN KAHVIO:  

Henkilökunnalta kysyttiin toiveita kahvion suhteen: osa haaveili koko seinän peittävästä metsätapetista, osa taas vierasti ajatusta. 

Sisustussuunnittelijan ratkaisu oli metsätaulu sekä sen tueksi valintoja, jotka lisäävät metsän fiilistä, vaikka ovatkin ihan standardi kalusteita ja materiaaleja, eli ei mitään lavastusta. Matoiksi valittiin sammaleen vihreää nukkamattoa. Raheilla istutaan kuin mättäillä. Seinälle tilattiin vihertävät heijastavat akryylit (metsälammet!). Viimeistelynä vielä vihreät sohvatyynyt ja valaisimet kuin kukat joihin auringonsäteet osuvat.

Näin saatiin melkein kaikkien makuun sopiva keidas virkistäviin  kahvihetkiin.

SISÄÄNTULO:

Sisääntulo yrityksen tiloihin tapahtuu keskelle 2 metrin levyistä käytävää. Paikan henkiin herättämiseksi lisättiin valoa, sekä lattiavalaisimin että niiden loisteen kaksinkertaistavalla peilillä.  Lasiseinissä käytävän varrella oli jo huurrekalvoa ja tekstejä, niitä käytettiin myös peiliin. Vastapäiselle seinälle tuli metron kuva, joka heijastuu voimakkaana julkisen liikenteen ja siten energian järkikäytön symbolina (energiatiedotus on Motivan alaa).

-> seuraavaan projektiin
VALIKKOON