Kalenteri
Kuolleistaherännyt Daniel Ekechukwu
 Nigerialainen pastori Daniel Ekechukwu ajoi autollaan kolarin 30.11.2001 ja kuoli saman päivän iltana lääkärin vahvistamana. Hänen vaimonsa Nneka sai kuitenkin Jumalalta uskon, että Jumala vielä herättää hänen miehensä kuolleista ennenkuin hänet haudataan lopullisesti. Kuolleistaheräämisihme tapahtui 2.12.2001 saman rukoushuoneen tiloissa, jossa Reinhard Bonnke oli saarnaamassa.
 Tässä on lisää Daniel Ekechukwusta kertovaa asiaa. Samoin tässä. Daniel on vieraillut myös Suomessa pari kertaa ja hänen tallennetuja puheitaan on täällä ja tuolla. Hänen vakavaa sanomaansa voi lukea tästä (pdf).
Lisää Daniel Ekechukwusta kertovia linkkejä:
 CFAN
 The 700 Club
 Shepherd Serve
 Born-Again-Christian
 Uutinen Ristin Voitto -lehdessä 8.5.2002 :
Kuolleista herännyt todisti Wienissä : Taivas ja helvetti ovat todellisuutta !
Reinhard Bonnken evankelioimisjärjestö Christus für alle Nationen (CfaN) järjesti 12.-14. huhtikuuta(2002) kolmipäiväisen evankelioimistapahtuman Wienissä, jollaista kaupunki ei vielä ollut koskaan kokenut. Bonnken lisäksi puhujana oli Steve Hill ja yllätysvieraana pastori Daniel Ekechukwu Nigeriasta, jonka tulo oli viime hetkeen asti epävarma viisumivaikeuksien takia.

Itävallan päässä järjestelyistä vastasi lähinnä Wienin helluntaiseurakunnista  ja
karismaattisista ryhmistä koottu järjestelytoimikunta, jossa oli mukana 11 seurakuntaa. St. Pöltenin seurakunta, joka on syntynyt FIDAn lähetystyön kautta, oli yksi järjestävistä seurakunnista.

Reinhard Bonnke on tottunut Afrikassa suurkokouksiin, joihin on osallistunut jopa kaksi miljoonaa ihmistä. Parhaimmillaan yhdessä kokouksessa teki yli miljoona ihmistä uskonratkaisun Jeesuksen puoleen vahvistaen sen täyttämällä yhteydenottokupongin.Wieniläisten usko riitti Kurhalle Oberlaan vuokraamiseen, johon mahtuu 3000 ihmistä. Sali täyttyikin ilta illan jälkeen miltei ääriään myöden. Päiväsaikaan oli järjestetty uskoville tilaisuuksia, joihin tuli satamäärin osanottajia myös Itävallan naapurimaista Unkarista, Slovakiasta ja Tsekeistä.

Uskonratkaisun  tehneitä  paljon
Danielin todistus ja Steven Hil­lin sekä Bonnken julistus oli niin kohtikäyvää, että jopa Itävallassa sadat ihmiset vastasivat alttarikutsuun. Sielunhoitoavustajat eivät olleet varautuneet niin suureen ryntäykseen. Joukossa oli toki useita uskoviakin, jotka halusivat uudistaa matkaliittonsa Jeesuksen kanssa. Järjestäville seurakunnille  jäi kuitenkin yli kahdensadan ensikertaa jättäytyneen ihmisen henkilötiedot. Seurakunnista otetaan parhaillaan yhteyttä näihin jättäytyneisiin.

Samaan aikaan evankelioimistapahtuman kanssa oli toisella puolen Wieniä esoteria-messu, jossa ennustajat, henkienpalvojat ja muut new age profeetat esittäytyivät.. Daniel vieraili siellä ja sai julistaa kahdellesadalle ihmiselle kokemuksestaan. Tilaisuuden päätteeksi liki 50 halusi tehdä uskonratkaisun Jeesuksen puoleen! (Colin Dye kertoo, mitä tuolla esoteriamessuilla tapahtui saarnassa Don't Grieve the Holy Spirit puheen kohdassa 1tunti ja 3 minuuttia )

Jo samana iltana nähtiin näitä ihmisiä kokouksessa ja seuraavina päivinä järjestävien seurakuntien tilaisuuksissa. Ihmisten mielenkiinto yliluonnollisen kokemiseen on voimakkaasti lisääntynyt, ja he etsivät yhä uusia kokemuksia. Tämä on meille Jumalan voimaan uskoville kristityille suuri haaste.

Suuri kiitollisuus leimasi järjestäjien tapaamista evankelioimistapahtuman jälkeen. Bonnken evankelioimisjärjestön toimintaan oltiin erittäin tyytyväisiä. He olivat ottaneet tapahtumasta täyden taloudellisen vastuun. Samoin he osoittivat todellista suuruutta
tulemalla näinkin pieniin kuvioihin heidän toimintansa perspektiivistä katsottuna.

Evankelioimistapahtuma oli suuri rohkaisu Wienille ja Itävallalle. Ihmeenä pidettiin myös sitä saumatonta yhteistyötä, joka syntyi järjestävien seurakuntien välille. Ajatus seuraavasta yhteisestä suurevankelioimistapahtumasta  jätettiin jo itämään vastuukantajien sydämiin.

Kohokohta  kuolleista  heränneen  todistus
Evankelioimistapahtuman huippu oli lauantai-ilta, jolloin kuolleista herännyt Daniel kertoi tapahtuneesta ja kokemuksistaan viime marras-joulukuun (2001) vaihteessa. Hän joutui auto‑onnettomuuteen, jonka seurauksena hän menehtyi. Kahdessa sairaalassa hänet todettiin kuolleeksi ja toimitettiin ruumishuoneelle. Siellä ruumiiseen ruiskutettiin suolaliuosta, jotta ruumis säilyisi hyvänä hautajaisiin asti.

Danielin vaimossa heräsi kuitenkin usko siihen, että hän on saava kuolleen miehensä takaisin. Hän kuuli Bonnken tulevan lähistölle saarnaamaan erään seurakunnan avajaistilaisuuteen. Kahta päivää myöhemmin rukoushuoneella oli koolla liki 20.000 ihmistä.

Monien vaikeuksien kautta vaimon onnistui tuomaan miehensä ruumis rukoushuoneen kerhotilaan, jossa se asetettiin pöydälle. Ylhäällä kokoustilassa ei tiedetty mitään tapahtuneesta. Yhtäkkiä ruumis virkosi eloon, ja häntä vartioimaan jääneet järjestysmiehet alkoivat hieroa sitä. Salissa olevat ihmiset saivat tiedon tapahtumasta ja ahtautuivat alasaliin rukoilemaan.
Yhtäkkiä ruumis nousi istumaan ja lähti kävelemään! Ihme oli tapahtunut!

Danielin todistus oli hyvin vakuuttava sekä uskoville että uskosta kiinnostuneille. Uskovat tulivat kosketetuiksi hänen todistuksestaan siitä, mitä hän taivaassa oli nähnyt. Hänen kuvauksensa on yhtäpitävä Raamatun ja muiden samankaltaisten kokemuksien omaavien kertoman kanssa. Erikoisesti pysähdyttävää oli Danielin kokemus helvetin portilla, jossa hänelle
osoitettiin anteeksiantamisen merkitys. Anteeksiantamattomuus on synti, joka johtaa kadotukseen!
Samanlainen sivusto toisella palvelimella
eXTReMe Tracker