http://www.youtube.com/watch?v=zMkS5EfqaqA

 

 


 Uutisia, ajankohtaisia, menneitä ja tulevia

UPDATE                                                                           11.01.2020Kesän 2020 keikat alkaa pikkuhiljaa olla kohdillaan. Hienoa, että keikkaa riittää.

Pidin kolmen viikon someloman...kohta somessa jälleen.

Yle2 julkaisi ti 26.11.2019 ohjelmasarjan "Tuhkimotarinoita". Mie oon pääroolissa ekassa esityksessä. Tunti PTSD-jupinaa, traumaa, viihdettä ja biisin tekemistä...Ohjelma on nähtävissä Yle Areenassa...pitkään...
Facessa Tuhkimotarinoita-sivuilta roimasti lisää infoa...

"Raunioilla temppelin"( san. & säv. risto hämäläinen, anssi kela & sov. ja äänitys by mika lahnajoki) julkaistaan 26.11.2019 ohjelman jälkeen youtubessa yms...

Sain myös vihdoin ja viimein aikaiseksi julkaista omaa musaa vuosien varrelta mm SPOTIFY, GOOGLE PLAY/Utube, iTUNES, APPLE MUSIC, APPLE PLAY, AMAZON, TIKTOK,..sisältää Booger Harp "Ihmeiden Aikaa" ja soolo "Tie Vapateen"-levyt omista biiseistä.

Biisin kustannuksissa tukena olivat:
I.
Autio, Rauhanturvaliitto, Lapin rauhanturvaajat, Toyota Tammerauto/Hirsimäki, Mcc Vaitterit, V. Laine, J. Haavisto,
 V. ja J. Sillanpää,  M. Eriksson, O. Soini, M. Palosvirta, P. Mikkola,
S. Kykkänen, I. Alanko, J.E. Saarinen, TMJ Heikkinen, A. Nikkinen,
A. Putkisalo, O. Moilanen ja Hölkkäri on Web.

Suurkiitos, kun olette tehneet mahdolliseksi tämän produktion. Mahdolliset some-tuotot menevät Kriisinhallintatehtävissä  fyysisesti ja henkisesti vammaantuneiden kuntoutukseen. En pyri saamaan hlökohtaista taloudellista voittoa. UGH!


Keikkakalenteri jälleen päivitettynä.

Seuraavassa mainio Little Wing-cover Levin Panimolta kevät 2018
https://youtu.be/aqYueh7laxs

Seuraavan linkin kautta pääsee käsiksi muutamaan uTube-videoon.
Tämän linkin kautta pääsee ikivanhaan omaan, TIE VAPAUTEEN-Soundtrack biisiin.
http://www.youtube.com/watch?v=zMkS5EfqaqA

YouTubeen alkaa ilmaantua videoita sieltä sun täältä joten mm. hakusanoilla...
Hämis
Booger Harp
Hämis & Markus
Hämis & Markus & Roberts

...löytyy paljon videoita niin suomipoppiosastolta kuin juurimusasta (blues, country, southern rock...)

1980-90-luvun vaihteessa C Booger Band/Booger Harp-niminen Roots-musapoppoo pääsi ensikosketukseen kunnon keikkailusta ja musabusineksesta. Päästiin tarjomaan musaamme paikan päällä Hollywoodissa Rodell Recordsille.
Meillä oli myös hyvä yhteistyösopimus mm. MTV3, KOFFin ja Beaversin kanssa. Myös koko Sodankylän tuki oli vahva.

Nylon Beat ja A. Aallon rytmiorkesteri teki tuloaan silloisen MTV3 kanssa. Krouvin sävel-voiton myötä silloin pelkistetty kokoonpano jatkoi musafiilistelyä ja päätyi myös MTV3 siipien alle, sillä edellytyksellä, että jatkamme suomenkielisellä musalla. Hieman nikotellen käänsin blues/countrybiisejä suomeksi ja homma jatkui pari vuotta, mutta yhteistyö MTV3:n kanssa ei loppujen lopuksi saavuttanut toivottua tulosta.

Julkaisimme kuitenkin levyn "Ihmeiden Aikaa-96", joka sai valtakunnallista huomiota, niin radioissa kuin silloisilla valtakunnallisilla -ja paikallisilla TV-kanavilla ja levykin myytiin loppuun.

Samoihin aikoihin bändin jäsenten elämä alkoi vetää eri suuntiin. Musahommat jäivät enemmän tai vähemmän taka-alalle. Bändin jäsenet jatkoivat kuitenkin musan tekemistä harrastuksenomaisesti ja jotkut päätoimisesti omilla tahoillaan pääasiassa Oulusta ja Turusta käsin.

Useiden satojen kotimaan keikkojen lisäksi BH pääsi keikkailemaan pariin otteeseen myös Libanonissa, Makedoniassa ja Bosniassa. TV-esiintymisistä päällimmäisenä mieleen ovat jääneet pari "Leyraatia", "Ei itketä lauantaina" Tampere-talon YK-juhlat, -93 missikisojen taustamusat Ylläksellä...

Nyt 20-vuotta levyn ilmestymisen jälkeen päätimme kokoontua yhteen yhdelle keikalle ja luonnollisin vaihtoehto oli tietysti Sodankylän Midnight Filmifestivaalit 2015.

Booger Harpin ReUnion-keikka saatiin soittaa festariklubilla perjantaina 12.06.2015. Tästä lisää SoMessa...facessa. tubessa jne...

 

Keikkakalenteri edelleenkin ajan tasalla!

Pari uTube -videota löytyy Hämis Duo feat. Marcus-nimikkeellä. Hanko rav. Roxx kesä2013 http://www.youtube.com/watch?v=EUWS27o2Pyk  "ONE" 

http://www.youtube.com/watch?v=JBIkFxhFvPg    "SIMPLE MAN"
 

Lauantaina 1.6. Turun Wanha Rahtilaiva

http://kaislatuuli.blogspot.fi/2012/06/hamis-rahtiksessa.html

Uudet biisit ovat saaneet uusia "dimensioita" ja omien biisien jalostaminen tuntuu paremmalta kuin koskaan. Toki covereita vedetään aina tilaajan ja yleisön mukaan.


"Tuhatkertainen Tangoprinssi" Antti Ahopelto julkaisi levyn nimeltä TIE VAPAUTEEN: On ilo olla mukana pääkraana Antti Lipposen "duunaamalla" Antti Ahopellon levyllä omalla biisillä ja tarina menee seuraavanlaisesti;....

http://www.ilkka.fi/arki-ja-elämä/merituliaisina-levyn-nimikkolaulu-1.1301807


Keikkakalenteri on edelleenkin hyvä ystävä ja pyrin päivittämään sen aina ASAP.

www.sodisrock.fi -sivustolta löytyy kaikenlaista materiaalia pyssykylän rock-skenestä vuosien varrelta. Itse olin rakentamassa musiikillista minääni C Booger Band ja Booger Harp-yhtyeissä. Käsittämättömän hienoja dokumentoituja muistoja. Kiitos Kämmä, Erppa ja kumppanit.

"Tie Vapauteen"-cd on loppuunmyyty ja sitä saa allekirjoittaneelta enää "piraattiversiona"!
 

T. Hämytin

risto_hamalainen (muikku)  elisanet.fi    050 562 3379

Sivustoa päivitetty 11.01.2020
© 2005-2015 Risto Hämäläinen