Sivuosahenkilöt

Rick Pederson - Grant Goodeve
Oli Maggien poikaystävä. Menehtyi, kun sateliitti tippui hänen päälleen!

Dave - William J. White
Dave toimi kokkina The Brickissä ja vaikka suurin osa Cicelyläisistä pitivät Daven kokkauksista, niin hän sai paljon moitteita Adamilta, joka myös satunnaisesti työskenteli The Brickissä. Dave ja Ed ovat Marilynin serkkuja heimojensa kautta (Dave ja Ed ovat karhu-heimosta, Marilyn puolestaan korpista).

Elaine Shulman - Jessica Lundy
Joelin ex-morsian. Jätti Joelin naidakseen vanhemman miehen, joka kuitenkin kuoli pian häiden jälkeen.

Adam - Adam Arkin
Adam on gourmet-kokki, jonka aluksi luultiin olevan Cicelyn oma "bigfoot" (1.8 Aurora Borealis). Joelin mielestä Adam on maailman pahin patologinen valehtelija. Adamilla ja puolisollaan Evellä on myös pieni poikavauva nimeltään Aldrich.

One Who Waits - Floyd "Red Crow" Westerman
256-vuotias, valkoiselle miehelle näkymätön Intiaanihenki, joka auttoi Ediä löytämään isänsä.

Bernard Stevens - Richard Cummings, Jr.
Chrisin tummaihoinen velipuoli. He löysivät toisensa, kun molemmat näkivät saman unen Aurora borealis-taideteoksesta, jolloin he ymmärsivät heidän välillään olevan henkisen yhteyden. He usein näkevät samoja unia ja ajatuksia. Heidän yhteinen isä oli paljon matkusteleva mies, kenellä vain sattui olemaan kaksi perhettä!

Barbara Semanski - Diane Delano
Barbara on kovaotteinen ja tiukkaluonteinen poliisi, jota kohtaan Maurice tuntee vetoa.

Ron Bantz - Doug Ballard &
Erick Hillman - Don R. McManus
Paikallisen Bed & Breakfast liikkeen (Sourdough Inn) pitäjät. Ron ja Erick ostivat liiketilansa Mauricelta, jonka he ensin luulivat olevan saman "elämäntyylin kannattaja". Ron ja Erick tekivät myös arkeologisia kaivauksia Cicelyssä. Sotilaana Korean sodassa ollut Ron on toiminut tulkkina Mauricen ja tämän korealaisen poikansa, Duk Wonin, välillä. Ron ja Erick ovat naimisissa.

Eve - Valerie Mahaffey
Adamin vaimo, myöskin 22 miljoonan dollarin perijätär. Eve on maailman luulosairain ihminen, joka kahlitsi kerran Joelin kotiinsa, jotta hänellä olisi lääkäri luonaan 24h vuorokaudessa. Eveä näytellyt Valerie Mahaffey voitti parhaan naissivuosa Emmyn vuonna 1992.

Enrico Ballati - Bill Irwin
Marilyniin rakastunut kiertävän sirkuksen lentävämies. Enrico ei puhu, mutta silti Marilyn ymmärtää kaiken mitä Enrico "sanoo". Yritti houkutella Marilyniä mukaansa, mutta turhaan. Tunnetaan myös nimellä Bob Wilson.

Duk Won - Kwi Hyun (James) Song
Mauricen Korealainen poika, josta Maurice ei tiennyt mitään, kunnes eräänä päivänä Duk Won ilmestyi perheineen Cicelyyn. Duk Won sai alkunsa Mauricen ollessa 17-vuotiaana Koreassa sotimassa.

Jane O'Connell - Bibi Besch/Debra Mooney
Maggien äiti, joka erosi miehestään 32-vuoden avioliiton jälkeen. Poltti myös vahingossa Maggien talon jaksossa 'Burning down the house'.

Edna Hancock - Rita Taggart
Edna oli ennen Maggieta Cicelyn pormestari, voitettuaan vaaleissa silloisen pormestarin, Hollingin äänin 255-247.

Leonard Quinhagak - Graham Greene
Leonard on Marilynin serkku ja paikallinen parantaja eli shamaani. Leonard on harjoittanut parannusta jo 12-vuotiaasta ja hänen taidot tulevatkin esille useassa jaksossa. Leonard havaitsi myöskin, että Edillä on selkeä "kutsumus" Shamaanin ammattiin ja hän toimiikin Edin opastajana.

Mike Monroe - Anthony Edwards
Mike on lakimies, joka kärsi liiallisesta herkkyydestä kemikaaleille(MSC - multiple chemical sensitivity) ja oli hyperallerginen häntä ympäröivälle ilmastolle. Sairaudestaan johtuen Mike asui superhygieenisessä kupolissa. Sairauden kestettyä viisi vuotta, hän parantui Cicelyssä olon aikana. Sittemmin hän lähti lakimieheksi Greenpeaceen taistelemaan ympäristörikollisia vastaan. Joel piti Mikeä hulluna.

Walt Kupfer - Moultrie Patten
Ruth-Annen rakas ja Hollingin vanha ystävä. Walt on metsästäjä, vaikka toimikin lyhyen ajan myyjänä Ruth-Annen kaupassa. Nuorena poikana Walt oli töissä Wall streetillä.

Lester Haynes - Apesanahkwat
Lester on koko Arrowheadin-kunnan rikkain mies. Lester on onnistuneesti huijannut Mauricea muutamassa kaupassa. Lester esiintyi neljässä jaksossa.

Hayden Keyes - James L. Dunn
Hayden on Cicelyn epäilyttävin asukas. Hän on kaupungin asukkaista lähimpänä rikollista, vaikka ei sellainen varsinaisesti olekkaan. Hän on murtautunut Joelin toimistoon, vaatinut vakuutuskorvauksia tekaistuin perustein ja ammuskellut keskellä kaupunkia.

Cal Ingram - Simon Templeman
Cal on viulisti, jonka Maurice palkkasi arvioimaan arvokkaan Guarneri-viulun, jota Maurice oli sijoitusmielessä ostamassa. Cal sai tietää, että Maurice oli aikeissa lukita viulun omaan kassakaappiinsa säilöön ja täten viulu ei olisi saatavilla Calin soitettavaksi. Tämä ajoi Calin hulluuden partaalle. Lopulta hän päätyi valtion mielisairaalaan Ellisburgiin. Hän kuitenkin pakeni, vieraillen sittemmin useasti Cicelyssä. Lopulta Cal kuitenkin antautui (Semanskille). Hänen etunimensä on lyhenne nimestä Caldecott (Cottie kavereiden kesken).

Rabbi Schulman - Jerry Adler
Joelin Rabbi New Yorkista, jonka tapaamme kolmessa jaksossa.

Eugene - Earl Quewezance
Eugene korvasi Daven The Brickin kokkina. Eugenella on vaimo ja kaksi lasta.

Miranda (Randi) Bliss Vincoeur
Hollingin ja Shellyn tytär, Miranda, syntyi Hollingin ja Shellyn olohuoneessa, The Brickin yläkerrassa, kesken "happy hourin". Shellyn näkemän unen mukaan Miranda matkustaa 18-vuotiaana Texasiin ja hänestä tulee Dallas Cowboysien cheerleader. Ennen sitä Mirandasta tulee kuitenkin Barbie-fani ja rumpali paikallisessa rock-bändissä.

Morty-hirvi
Alkutekstien aikana Cicelyssä tallustelva Morty kuului hirvilaumaan, jota pidettiin Washingtonin yliopiston tutkimusasemalla. Morty kuoli 6.1.1994 ja kuolisyy oli ilmeisesti kuparin ja koboltin puutostauti. Morty oli noin viiden vanha kuollessaan. Yleensä vangittuna elävät hirvet selviytyvät vain noin 6 tai seitsemän vuotiaiksi, kun taas vapaana luonnossa elävä hirvi voi elää jopa 16 vuotiaaksi. Morty ehti kuitenkin saada myös jälkeläisiä, mm. Melodyn ja Matildan, jotka syntyivät 1993 keväällä.

Muut
Sivuosahenkilöiden jaksoesiintymiset