Shelly Marie Tambo-Vincoeur

Maurice löysi Shellyn "Miss Nortwest-Passage"-kilpailusta, jossa oli tuomarina. Shelly lähti Mauricen käsivarressa Cicelyyn, mutta rakastui ensi silmäyksellä Mauricen parhaaseen ystävään Hollingiin. Shelly työskentelee huomattavasti häntä vanhemman Hollingin baarissa, jonka yläkerrassa he myös asuvat. Shelly on kanadalainen ja pitää jääkiekosta ja rock-musiikista.

Cynthia Geary
SYNTYNYT: 21. Maaliskuuta 1965 — Jackson, Missisippi, USA
Neljästä lapsesta nuorin, Cynthia, opiskeli balettia, laulua, ja pianonsoittoa jo varhaisessa iässä ja esiintyi myös monissa koulun näytelmissä. Yliopiston Cynthia suoritti Missisippissä, josta valmistuttuaan hän muutti Los Angelesiin. Los Angelesissa Cynthia hankki elantonsa tarjoilemalla, opiskellen samalla näyttelemistä. Aitoon Hollywoodilaiseen tapaan, kykyjen etsijä löysi Cynthian tarjoilemasta ja auttoi Cythiaa käynnistämään uraansa. Ura alkoi esiintymällä mm. General Motorsin ja Coca-Colan tv-mainoksissa. Seuraavaksi Cynthia näytteli pääosaa kahden-hengen teatteri näytelmässä, jonka jälkeen oli television vuoro. Cynthia vieraili useassa sarjassa, kuten esim. suositussa saippuassa "The Young And The Restless". Ennen Villiä Pohjolaa Cynthia ehti myös esiintymään mm. elokuvassa "Dangerous Curves".
VILLIN POHJOLAN JÄLKEEN:
Cythia on näytellyt mm. elokuvassa "8 seconds" yhdessä Luke Perryn kanssa ja vuonna 1998 independent- tuotannossa "Smoke Signals", jossa nähtiin myös Elaine Miles. Samana vuonna Cynthia esiintyi myös komedia- sarjassa "You're The One". Vuonna 2002 Cynthia nähtiin jälleen Elaine Milesin kanssa elokuvassa "The Business Of Fancydancing". Vuonna 1994 Cynthia meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Robert Coronin kanssa, jonka tapasi aikoinaan sokkotreffeillä! Vuonna 2000 perheeseen syntyi tytär Olivia. Seattlen lähellä perheineen asuva Cynthia on viime vuosina ollut kotiäitinä ja näytteleminen on jäänyt vähemmälle.

IMDB - Cynthia Geary