Ruth-Anne Miller

Ruth-Anne omistaa kaupungin sekatavarakaupan. Kauppa on ainoa 200 mailin säteellä ja se toimii myös Cicelyn kaupungin postina ja kirjastona. Ruth-Anne muutti Alaskaan vuonna 1971. Kotoa Portlandista lähtiessään hän otti mukaansa kissansa, 800 dollaria sekä kaiken omaisuutensa mitä pystyi kantamaan ja lähti vanhalla autollaan viettämään uutta elämää Alaskassa. Ruth-Annella on kaksi lasta, toinen on runoilija ja toinen on investointipankkiiri. Ruth-Annen intohimoinen harrastus on lintujen bongaaminen, jota hän harrastaa vanhan ja hyvän ystävänsä Hollingin kanssa.

Peg Phillips
SYNTYNYT: 20. Syyskuuta 1918 — Everett, Washington, USA
KUOLLUT: 7. Marraskuuta 2002
Peg lähti kotoaan ollessaan 20-vuotias. Seuraavana 20:n vuoden aikana Peg meni naimisiin erosi, kasvatti yksin neljä lastaan ja autoi neljän lastenlapsensa kasvatuksessa. Vaikka Peg tiesi jo neljä vuotiaana haluavansa näyttelijäksi, niin vasta 65:n vuoden iässä — Työskenneltyään 40 vuotta kirjanpitäjänä — hän ilmoittautui Washingtonin yliopistoon opiskelemaan näyttelemistä ja palkkasi myös itselleen agentin. Peg alkoi saamaan niin paljon työtarjouksia, että opinnot jäivät kesken. Peg esiintyi tv-mainoksissa, teatterissa ja elokuvissa — esim. Shirley MacLainen kanssa elokuvassa "Waiting for the Light". Ruth-Annen roolin Peg sai, kun Villin Pohjolan tuottajat soittivat paikalliselle casting directorille, joka puolestaan tunsi Pegin tekemiä töitä. Ruth-Annen piti aluksi olla vain satunnaisesti sarjassa esiintyvä sivuosa, mutta pikku hiljaa Ruth-Annesta kehittyi yksi pääosa henkilöistä.
VILLIN POHJOLAN JÄLKEEN:
Peg vieraili monissa tv-sarjoissa, kuten "Enkelin Kosketus", "7th Heaven" ja "Teho-Osasto". Vuonna 1998 Peg perusti The Woodinville Repertory-teatterin Woodinvilleen, Washingtonin osavaltioon. Pegin mieluisimpia harrastuksia olivat puutarhanhoito ja lapsenlapset. Pitkän sairastamisen jälkeen, 7.11.2002 Peg Phillips menehtyi 84-vuotiaana keuhkosairauteen.

IMDB - Peg Phillips