Michelle Schodowski Capra

Philipin vaimo Michelle, on freelance journalisti, jolle muutto Alaskaan ja "luonnon helmaan" on ollut kulttuurishokki. Varsinkin jouduttuaan puolustautumaan tuntemattomia metsän eläimiä vastaan "thighmasterin" avulla. Michelle on erinomainen keilaaja ja on myös työskennellyt The Brickissä tarjoilijana.

Teri Polo
SYNTYNYT: 29. Elokuuta 1969 — Dover, Delaware, USA
Teri syntyi ja vietti nuoruutensa Doverissa, Delawaressa. Teri aloitti 6-vuotiaana harrastamaan balettia ja jatkoi harrastustaan aina 17-vuotiaaksi. Baletti ja lukio sai jäädä, kun Teri lähti New Yorkiin tehtyään sopimuksen mallitoimiston kanssa. Mallin töiden kautta Terille avautui tie näyttelijän töihin ja vuonna 1984 Teri teki debyyttinsä saippuasarjassa "Loving". Seuraavaksi Teri esiintyi tv-sarjassa "TV-101" ja vuonna 1990 oli valkokangas debyytin vuoro elokuvassa "Born To Ride". Ennen liittymistään Villin Pohjolan joukkoon vuonna 1994, Teri esiintyi mm. elokuvassa "Henkien Talo"(1993).
VILLIN POHJOLAN JÄLKEEN:
Terin ura on ollut nousussa ja rooleja löytyy esim. tv-sarjoista "Sports Night", "Felicity", "Oikeus ja Kohtuus" ja "West Wing". Elokuvista esimerkkeinä "The Arrival"(1996) Charlien Sheenin kanssa, sekä Ben Stillerin ja Rober De Niron kanssa tehdyt elokuvat "Perhe On Painajainen"(2000) ja "Painajainen Perheessä"(2004). Terillä ja ex-miehellään valokuvaaja Tony Moorella on vuonna 2002 syntynyt poika.

IMDB - Teri Polo