Maurice Minnifield

Maurice on entinen astronautti ja nykyinen monimiljonääri. Maurice oli pitkään Cicelyn rikkain mies, kunnes suureksi harmikseen menetti "tittelin" Lester Hainesille. Maurice omistaa KBHR-radioaseman ja "Cicely News and World Telegram" -sanomalehden , jotka ovat molemmat Cicelyn ainoita sarallaan ja kuuluvat näin "Minnifield Communications Networksiin". Maurice on myös erinomainen kokki sekä viinien asiantuntija ja hänen talostaan löytyykin kattava viinikellari. Mauricella on suuria tulevaisuuden suunnitelmia "Alaskan Rivieran helmen", eli Cicelyn suhteen.

Barry Corbin
SYNTYNYT: 16. Lokakuuta 1940 — Dawson County, Texas, USA
Texasissa lapsuutensa viettäneen Leonard Barrie Corbinin ura on ollut pitkä ja monipuolinen. Hän on esiintynyt yhteensä yli sadassa elokuva- ja tv-roolissa. Kaikki alkoi Texasista, missä hän opiskeli ja pääsi esiintymään moniin teatterirooleihin. Opintojen jälkeen Barry vietti kaksi vuotta armeijassa. Armeijan jälkeiset kolme vuotta Barry esiintyi kiertävässä teatterissa ympäri Amerikkaa. Vuonna 1964 Barry muutti New Yorkiin, jossa hän asui reilut kymmenen vuotta näytellen monissa teatteri näytelmissä mm. Broadwayllä. Vuonna 1977 Barry muutti Los Angelesiin, jossa hän kirjoitti kuunnelmia Yleisradiolle. 1980 Barry sai ensimmäisen elokuva roolinsa elokuvassa "Urban Cowboy". Barryn monista seuraavista rooleista mainittakoon esimerkkeinä elokuvat "War Games", "Best Little Whorehouse in Texas" sekä esiintymiset tv-sarjoissa kuten "Hill Street Blues" ja "Matlock". Barry nähtiin Villin Pohjolan aikaan myös muissa rooleissa, lähinnä tv-elokuvissa.
VILLIN POHJOLAN JÄLKEEN:
Barryn ura on jatkunut todella vilkkaana. 1996 Corbin palasi teatterin pariin, yhden-miehen show'ssa "Charlie Goodnight's Last Night", joka esitettiin myös vuoden 1997 Moosefestillä. Kymmeniin Villin Pohjolan jälkeisiin rooleihin kuuluu mm. vuoden 2003 lyhytelokuva "Blackwater Elegy", jossa hän jälleen esiintyi yhdessä John Cullumin (Holling) kanssa. Barry on myös "lainannut" ääntään moniin tv-mainoksiin, ääni-kirjoihin ja video-peleihin. Vuodesta 2003 Barry on näytellyt draama-sarjassa "One Tree Hill", jonka tekoa jatketaan edelleen. Innokkaana hevosmiehenä tunnettu Barry on totuttu näkemään monissa julkkisten rodeo-tapahtumissa. Barry asuu hevosiensa kanssa Texasin ranchillaan ja hänellä on myös tytär ja kolme poikaa. Vaimostaan Barry erosi vuonna 1992.

IMDB - Barry Corbin
The Official Barry Corbin Site
Barry Corbinin haastattelu