Mary Margaret O'Connell

Maggie on ammatiltaan lentäjä ja lentää Cessna 170-mallista konetta. Maggie on kotoisin Michiganista, varakkaasta Grosse Pointen kaupunginosasta ja hänen isänsä onkin autoteollisuuden historian nuorin toimitusjohtaja. Maggie toimii myös vuokraemäntänä ja hänet valittiin Hollingin ja Edna Hancockin jälkeen Cicelyn pormestariksi. Maggiella on ollut todella huono onni miesten suhteen ja useita (6kpl) hänen poikaystäviään on kohdannut ennenaikainen ja aina vähintäänkin outo kuolema.

Janine Turner
SYNTYNYT: 6. joulukuuta 1962 — Lincoln, Nebraska, USA
Nebraskassa syntyneen ja Fort Worthissa, Texasissa kasvaneen Janinen ura alkoi mallin töillä jo 3-vuotiaana. Baletti harrastuksensa kautta hän myöhemmin löysi tiensä paikallisiin teatteri tuotantoihin. Asuttuaan ja opiskeltuaan lyhyen ajan New Yorkissa, Janine palasi Texasiin ja sai pian pienen roolin suositussa tv-sarjassa "Dallas". Myöhemmin tapahtunut muutto Los Angelesiin poiki lisää rooleja, esimerkiksi tv-sarjassa "General Hospital". Vuonna 1986 Janine palasi kuitenkin opiskelemaan New Yorkiin. New Yorkissa Janine esiintyi useissa teatteri rooleissa. Ennen Maggien roolia, Janine näytteli myös elokuvissa, esimerkiksi vuonna 1989 elokuvassa "Steel Mangnolias". Vuonna 1993, eli Villin Pohjolan "kulta-aikaan", Janine esiintyi myös naispääosassa Renny Harlinin elokuvassa "Cliffhanger".
VILLIN POHJOLAN JÄLKEEN:
Janine on näytellyt esim. elokuvissa "Leave It To Beaver"(1997), Robert Altmanin ohjaamassa "Tohtori T. ja naiset"(2000) sekä tv-sarjassa "Strong Medicine". Vuonna 2004 hän ohjasi ja käsikirjoitti lyhytelokuvan "Trip in a Summer Dress". Janinella on myös 1997 vuonna syntynyt tytär, Juliette Loraine. Janine asuu tyttärensä ja lemmikkiensä kanssa Texasissa 300 eekkerin ranchillaan.

IMDB - Janine Turner
www.janineturner.net
Unofficial Janine Turner Homepage