Joel Fleischman

Joel on New Yorkissa kasvanut golfia ja koripalloa rakastava juutalainen lääkäri, joka täytti stipendinsä ($125.000 Columbia University) varsin vastenmielisen ehdon työskentelemällä 4 vuotta yleislääkärinä Cicelyn kaupungissa, Alaskassa, ansaiten verottomana $465 kuussa. Kaiken muun huolten lisäksi Joelin oloa ei juuri helpottanut, kun hän huomasi olevansa ainoa juutalainen koko Arrowheadin kunnassa. Alkuvaikeuksien jälkeen Joel sopeutui hiljalleen Cicelyläiseen elämäntyyliin. Erityisen mielenkiintoiseksi muotoutui Joelin ja Maggien välinen viha/rakkaus suhde. Joel on sittemmin palannut New Yorkiin ja hänen tilalleen lääkäriksi saapui Philip Capra

Rob Morrow
SYNTYNYT: 21. syyskuuta 1962 — New Rochelle, New York, USA
Rob Morrow vietti lapsuutensa New Yorkissa, ja aloitti näyttelijän uransa heti lukiosta päästyään. Ura käynnistyi monien pienten teatteri- ja TV-roolien kautta. Vuonna 1986 Rob sai ensimmäisen elokuva roolinsa Johnny Deppin kanssa elokuvassa "Private Resort". Ennen Villiä Pohjolaa, Rob ehti vielä näyttelemään pääosaa TV-sarjassa "Tattingers". Vuonna 1993, Rob ohjasi lyhytelokuvan "The Silent Alarm".
VILLIN POHJOLAN JÄLKEEN:
Rob on esiintynyt esim. Robert Redfordin elokuvassa "Quiz Show" ja yhdessä Sharon Stonen kanssa elokuvassa "Last Dance". Vuodesta 2005 Rob on näytellyt pääosaa suosituksi muodostuneessa tv-sarjassa "Numb3rs", jota on esitetty myös suomessa. Rob on myöskin työskennellyt kameran toisella puolella. Ohjauksiin kuuluu mm. yksittäisiä jaksoja tv-sarjoihin "OZ", "Joan of Arcadia" ja "Numb3rs". Vuonna 2000 hän ohjasi elokuvan "Maze", jonka hän myös tuotti, käsikirjoitti ja näytteli pääosassa! Rob on myös osa-omistajana New Yorkissa toimivassa "Josie's Restaurant and Juice Bar"-ravintolassa, jonka hän vuonna 1994 perusti lapsuuden ystävän kanssa. Vuonna 1998 Rob avioitui Debbie Ayerin kanssa ja 2001 perheeseen syntyi tytär, joka sai nimen Tu Simone Ayer Morrow.

IMDB - Rob Morrow
www.robmorrow.com