Holling Gustav Vincoeur

Holling on entinen metsästäjä ja omistaa paikallisen baarin, The Brickin. Vincoeurin suvussa esiintyy hämmästyttävää pitkäikäisyyttä ja Holling uskoo/pelkää, ettei ole tässä asiassa poikkeus. Holling on syntynyt 1.1-1929 ja on naimisissa n. 50 vuotta nuoremman Shellyn kanssa (Mauricen harmiksi). Shellyllä ja Hollingilla on myös lapsi, nimeltään Miranda "Randi" Vincoeur.

John Cullum
SYNTYNYT: 2. Maaliskuuta 1930 — Knoxville, Tennesee, USA
Valmistuttuaan Tenneseen yliopistossa, John palveli 2 vuotta Korean sodassa. Armeijasta kotiuduttuaan, John muutti New Yorkiin, tavoitteenaan ammattilaisnäyttelijän ura. Ura alkoikin hienosti, kun John sai heti ensimmäisestä Broadway-roolistaan The World Theatre Award-palkinnon sekä Tony-ehdokkuuden. Vuonna 1975 John sai ensimmäisen Tonyn musikaalista "Shenendoah". Toinen Tony tuli vuonna 1978 näytelmästä "On the Twentieth Century". Ura jatkui vielä vuosia New Yorkissa asuen, pääosin Broadwayllä, mutta myös tv- ja elokuvarooleja mahtui mukaan, mm. vuoden 1985 elokuva "Marie" yhdessä Sissy Spacekin kanssa. Vuonna 1987 John muutti Los Angelesiin esiintyäkseen tv-sarjassa "Buck James". Ennen Villiä Pohjolaa John esiintyi mm. tv-sarjassa "Quantum Leap", johonka myös ohjasi yhden jakson.
VILLIN POHJOLAN JÄLKEEN:
John on näytellyt paljon teatterissa, enimmäkseen Broadwayllä, mutta myös Amerikkaa kiertäen ja vuonna 2000 John käväisi myös teatteri kiertueella Isossa-Britanniassa. John on myös vieraillut esimerkiksi tv-sarjoissa kuten "Kova Laki", "Enkelin Kosketus" ja "Roswell", mutta tunnetuimpana rooli tv-sarjassa "Teho-Osasto", jossa hän vieraili vuosina 1997-1999 näytellen Anthony Edwardsin isää. Vuonna 1997 John käsikirjoitti elokuvan "The Secret Life of Algernon", jossa hän myös näytteli. John on myös nähty Jack Lemmonin kanssa elokuvassa "Inherit the Wind" ja Barry Corbinin kanssa elokuvassa "Held Up". Johnin puoliso Emily Franklin, on kuuluisa tanssija/kirjailija. Johnilla ja Emilyllä on vuonna 1966 syntynyt poika, JD Cullum, joka on myöskin ammatiltaan näyttelijä.

IMDB - John Cullum
About John Cullum