Ed Chigliak

Ed on puoliksi Intiaani, jonka vanhemmat hylkäsivät tämän ollessa pieni. Paikalliset Intiaanit löysivät hylätyn Edin metsästä ja ottivat tämän heimonsa jäseneksi. Edin ÄÖ on 180 ja hänen unelmansa on tulla elokuvaohjaajaksi. Ed on kirjeenvaihdossa Martin Scorsesen, Woody Allenin, Steven Spielbergin, Peter Bogdanovichin ja monen muun kanssa. Ed työskentelee Mauricelle ja Ruth-Annelle ja myöskin harjoittelee shamaanin ammattia Leonard Quinhagakin opastuksella.

Darren E. Burrows
SYNTYNYT: 12. Syyskuuta 1966 — Winfield, Kansas, USA
Kansasissa syntynyt Darren lähti kotoa maailmalle jo 16-vuotiaana. Työskenteltyään muutaman vuoden sekalaisissa ammateissa, Darren päätti kokeilla näyttelijän ammattia. Kokeilu kannatti, sillä ensimmäinen filmirooli elokuvassa "976-EVIL" tuli pian näyttelijäksi ryhtymisen jälkeen. Seuraava Darrenin rooli olikin jo hieman isommassa projektissa, kyseessä oli nimittäin Brian De Palman "Casualties of War", yhdessä Michael J. Foxin ja Sean Pennin kanssa. Seuraavana vuorossa olivat sivuosat elokuvissa "Cry Baby" ja "Class of 1999". Vielä ennen Edin roolia, Darren ehti vierailla muutamissa TV-sarjoissa ja myös teatteri näyttämöllä.
VILLIN POHJOLAN JÄLKEEN:
Darren on nähty mm. pienissä sivuosa rooleissa tv-sarjoista "NYPD Blue", "Salaiset Kansiot" ja "The Lone Gunmen". Elokuvista tunnetuimpia ovat "Amistad" sekä "The Hi-Lo Country". Vaikka Darrenin roolihenkilö Villissä Pohjolassa on intiaani, niin tosielämässä Darrenissa virtaa — omien sanojensa mukaan — noin kahdeksas osa Intiaani-verta. Barry Corbinin tavoin Darren on myös kilpaillut monissa julkkisten rodeo-tapahtumissa. Darren asuu Californiassa vaimonsa Melindan ja kolme poikansa kanssa.

IMDB - Darren E. Burrows
Darren E. Burrows Web Site