DVD

Tässä hieman Villi Pohjola-dvd infoa:
Ensimmäiseksi boxit ilmestyvät luonnollisesti USA:ssa eli siis aluekoodilla 1. Mutta suht' nopeasti tämän jälkeen ilmestyivät myös Eurooppalaiset versiot eli aluekoodi 2. Suomalaisten kannalta harmillista on, että tekstityksiä nuo R2-boxit eivät sisällä. On toki mahdollista, että tulevaisuudessa boxeista julkaistaan ns. Suomi-versiot, mutta sen aika näyttää...
Omasta hyllystäni löytyy nuo R1 boxit, jotka olen tilannut dvdboxoffice:sta. R2 boxeja haluavalle paras paikka tilata lienee play.com.
Kuvanlaatu on dvd:llä on erinomainen ja extrat on hyviä, vaikka toki enemmänkin niitä olisin toivonut. DVD julkaisuista löytyy tosin yksi huono puoli: lukuunottamatta 1. kautta, dvd:lle siirrettäessä Universal Studios on korvannut osan alkuperäisen sarjan musiikista uudella. Syynä tähän on ollut korkeat tekijänoikeusmaksut! Asia ei varmastikkaan haittaa jos ei ole sarjaa ennen katsonut ja katsoo sitä ensimmäistä kertaa dvd:ltä, mutta tällaista itsenikaltaista "old school" fania, asia ottaa päähän... Sillä onhan musiikki todella tärkeä osa sarjaa!

1. Tuotantokausi
2. Tuotantokausi
3. Tuotantokausi
4. Tuotantokausi
5. Tuotantokausi
6. Tuotantokausi