Kuvataiteilija Riitta Rannan ateljeen aarteita

Yhteystiedot






Alla olevista lisää painikkeista avautuu uusi sivu otsikon aiheesta..

 

 

 

 

Sähköpostiosoitteeni on kuvana, jotta säästyisin roskapostilta. Sähköpostiosoitetta ei voi kopioida, vaan se kirjoitetaan itse.

Luopuessani työhuoneestani Viinikassa ystäväni kehottivat minua järjestämään töistäni uudenlaisen esittelyn. Olen nyt kerännyt tähän maalauksia vuosien varrelta eri aiheista eri tekniikoilla toteuttuna.
Takanani on monipuolinen ja antoisa kuvaamataiteen opetustyö ja vuodesta 1990 olen toiminut vapaana taiteilijana. Yli kolmenkymmenen vuoden ajan olen osallistunut aktiivisesti koti- ja ulkomaisiin taidenäyttelyihin.
Tyypillisimpiä aiheitani ovat maisemat ja pitkään jatkuneet sarjat. Minulla on ollut urani aikana maalausteemoja, kuten esim. ”Rakkaudesta toriin”, jotka vielä vuosienkin kuluttua innostavat maalaamaan. Maisemiin olen tallentanut Pispalan, Amurin, Tammelan ja Viinikan jo osittain kadonneita näkymiä sekä katoavaa kulttuurimaisemaa. Luonnoksien ja valokuva-arkistojeni avulla pystyn edelleen jatkamaan tätä työtä. Otan mielelläni vastaan myös tilaustöitä.
Kasvimaailma on yksi osa elämääni. Kukka-akvarelleissani pyrin kunnioittamaan kasvien oikeaa kokoa ja väriä; monet ovat niissä tunteneet jopa kukkasten tuoksun. Yhdistelen maalauksissani värejä ja luonnon kauneutta kaikkina vuodenaikoina. Käytän akvarelli-, akryyli- ja öljyvärejä. Haluan kuvieni avulla levittää ympäristööni valoa ja elämänuskoa. Tervetuloa nettigalleriaani. Jos joku töistäni pysähdytti, klikkaa yhteystiedot linkkiä tai soita 050 3429 788.


Riitta Ranta

Klikkaamalla pientä kuvaa avautuu suurempi kuva, jossa lisätietoja.

Lisää Pispalan kuvia

 

Tampere
lisää
Alicante Espanjan kansio(talvi 2005) on viimeistelyvaiheessa

Maisemat
lisää

Lisää Kukat/Luonto
Lisää kuvia abstrakti
Lisää kuvia ryhmässä sarjat
Muut lisää
Sivun alkuun Sivun alkuun