2012 TULOKSIA

Jutta ja Bjartur aloittivat vuoden upeasti, TVA tuli upein pistein, VALTAVASTI ONNEA! Myös vuoden seuraavasta kisasta tuli 1. palkinto Bjarturin kanssa ja Raggin kanssa VOI luokasta hieno 2. tulos!
Sanna kera Jorunnin ja Udin ovat tehneet upeaa tulosta saavuttaen rotumestaruudet tokon ALO ja AVO luokissa, lisäksi Jorunnilla on nyt TK1 koulutustunnusa ja Udilta puuttuu enää yksi 1. tulos TK2:sta! Nuppu ja Ilse ovat saavuttaneet jo TK2 ja Rún ja Tuula TK1:n! Aivan upeaa, ONNEA KAIKILLE!


2011 TULOKSIA

Sanna ja Udi saavuttivat vielä TK1 tuloksen, Onni & Tiina kisasivat samassa kisassa saaden 2. palkinnon, joten heillä vielä jatkuu TK1 metsästys. Jutta ja Bjartur kisasivat useita hyviä kisoja, mutta TVA vielä saavuttamatta. Onnea hyvistä suorituksista!
Mukavasti tuloksia on sadellut usean koiran kohdalla: Udi, Onni sekä Rún ovat ohjaajineen saavuttaneet ykköspalkinnot ALO luokassa, Jasu ja Ritva hyvän 2. tuloksen. Jasun veljen Rimin kanssa on kisannut myös Sari, ALO3 tuloksen verran. AVO luokkaa ovat myös aloitelleet Ilse ja Nuppu, parhaimpana AVO2 tulos. Bjartur & Jutta ovat myös saavuttaneet ensimmäisen EVL1 tuloksen. ONNEA ja kaikille tsemppiä myös seuraaviin kisoihin! 


Tuula ja Apla ottivat toukokuussa parin kolmannen 1. palkinnon VOI luokassa eli koulutustunnus TK3 on nyt saavutettu.ONNEA!

2010 TULOKSIA

Uusia kisaajia on saatu vuonna 2010: Nuppu (Nett Freyjubra) ja Ilse ovat ehtineet kisata viidessä ALO luokan kisassa syksyn 2010 aikana ja 6.12. tuli viimeinen TK1 vaadittava ykköstulos, ONNEA! Myös Ritva ja Jasu (Ingolfur Haförn) aloittivat toko-kisat syksyllä 2010, ekasta kisasta tuli 3. palkinto, mutta hienoa, että kisaura on nyt aloitettu. TSEMPPIÄ uusiin kisoihin!

Neeka ja Anni ovat kisanneet usean AVO-luokan kisan loppukesän aikana, 3. palkinnon tuloksin, tsemppiä uusiin kisoihin! Kuten myös Sarille & Rimille, joilla ALO-luokassa yksi 3. tulos!

Vuoden 2010 rotumestaruudet on ratkottu ja tämän vuotisen VOI luokan rotumestaruuden muutamaa pistettä vaille 1 tuloksella saavuttivat Apla & Tuula palatessaan pitkältä tauolta kisäkentille, ISOT ONNITTELUT! Myös Udi & lainaohjaaja sekä Bjartur & Jutta kisasivat rotumestaruuksissa saaden molemmat hyvät 2. palkinnot, hienoa! Kaapo ja Kirsi aloittivat myös samoissa kisoissa toko-kisaamisen, vielä ei ihan kisakuntoa löytynyt, mutta tsemppiä jatkoon!!!

Bjartur edusti Varkauden joukkuetta TOKOn SM kokeissa ja hienolla VOI2 tuloksella oli saavuttamassa seuralleen SM hopeamitallia, ONNEA Bjartur & Jutta!

Onnea Jutta & Bjartur, kaksi VOI ykköstä jo kevään kokeista! Jutan toinen kisakoira Raggi saavutti kolmessa kokeessa peräkkäin 1. tuloksen, joten TK1 on nyt saavutettuna, MAHTAVAA, ONNITTELUT!

Pieksamäelle depytoi 20.2. alussa Töfra Raggi Ljosgeisli 1. tuloksen verran ALO luokassa ja samassa kisassa Kersins-Bjartur VOI luokassa ekaa kertaa 2. palkintoon oikeuttavan tuloksen. Molempia koiria ohjaa Jutta Pyörre, ONNEA hienoista tuloksista!

2009 TULOKSIA

Heklan ja Annen työ VOI luokan eteen palkittiin marraskuussa ykköstuloksella, ONNEA!


Neeka ja Anni saavuttivat hienosti TK1 tavoitteen tokon SM-kisoissa, ONNEA! AVO-luokkakin on korkattu jo pirteällä suorituksella, josta on hyvä jatkaa kisaamista!
Bjartur ja Jutta saivat ykköspalkinnot kasaan AVO luokassa vauhdilla, samalla tarttui mukaan islanninlammaskoirien rotumestaruus AVO-luokassa, ONNEA!
Rotumestaruuskisoissa kisauran aloittivat Rimi (Tunturiketun Imar Himbrimi) & Sari, tuloksen myötä tuli ALO-luokan rotumestaruus, ONNEA!
Uusiin toko-uran aloittajiin ovat liittyneet myös Udi ja Sanna, ALO-luokka korkattu kunnialla :) Hienoa!


Neeka ja Anni pääsivät myös pykälän lähemmäksi TK1 tavoitetta saavuttamalla hienoin pistein: 187 p ensimmäisen palkinnon ALO luokassa. ONNEA!

Jutta ja Bjartur ovat kisanneet kahdesti AVO luokassa, ekalla kertaa hyvin pistein (156) 2. palkinto ja toisella kertaa jo 1. palkinto 183,5 pisteellä. ONNEA!

Aake ja Minna palasivat 7.6. parin vuoden kisatauon jälkeen kisailemaan todella onnistuneesti, tuloksella EVL1 295,5 pistettä, ONNEA!

Apla ja Tuula ottivat jo toisen VOI1 tuloksen 6.6., ONNEA!


Bjartur ja Jutta ovat jatkaneet upeaa työtään ja kolmannesta kisasta tuli myös 1. palkinto ja näin olleen TK1 koulutustunnus, ONNEA!

Apla ja Tuula saavuttivat hienosti VOI-luokan 1. palkinnon 1.3., ONNEA!!


Neeka ja Anni sekä Bjartur ja Jutta osallistuivat loppiaispäivänä tokokisaan ja hienosti molemmilla tuli 1. palkinto, joka on Bjarturilla ja Jutalla jo toinen ALO-luokasta, Neekalla ja Annilla ensimmäinen noususuhdanteisella uralla, ONNEA!!


Hekla vasemmalla, oikealla harjoittelevat vielä kisaamattomat Nuppu ja Ilse Pieksamäellä Islanninkoirat ry:n tokokoulutuksessa, kuvat Anne Vaskio/Sanna Rasimus
Alla harjoitteluvaiheessa oleva Kaapo (Garpur) ja jo kisaava Udi


Tokokisaavia tunturikettuja vasemmalta Aake, sitten Disa sekä Satun toinen koira Kira ja oikealla OnniTÄSTÄ LINKISTÄ LÖYTYY ISLANTILAISTEN TOKOTULOKSET SUOMESSA!

Tottelevaisuuskilpailuihin osallistuneet:
Tunturiketun Asta-Sollilja, kilpailuoikeudet VOI-luokkaan, 3 x AVO1 (TK2) ohjaaja: Riitta Lumiluoto
Tunturiketun Manni, kilpaili ERIVOI-luokassa, 2 x VOI 1, ohjaaja: Anne Ahonen, VOI-luokan rotumestari 2003, vuoden tokokoirapalkinto 2004
TK2 Tunturiketun Hjalli, kilpaili VOI-luokassa, josta 1 x 1 palkinto, ohjaaja: Anne Ahonen, rotumestari AVO-luokassa 2003, Reetun tottelevaisuuspalkinto 2003, VOI luokan rotumestari 2005 & 2006
Sijoitusuros FIN TVA BH Fjalla-Freki, kilpailee ERIVOI-luokassa, ohjaaja: Minna Turunen, rotumestari 2003, 2004 ja 2005 ERIVOI-luokassa, vuoden tokokoirapalkinto 2003 & 2005
BH Tunturiketun Salkavalka, kilpailee VOI-luokassa, ohjaaja: Tuula Pessa
Tunturiketun Thordis, kilpailee VOI-luokassa, ohjaaja: Satu Grahn, saavuttanut vuoden 2002 erikoisnäyttelyssä vuoden tokokoira-palkinnon sekä 2004 rotumestaruuden AVO-luokassa
Tunturiketun Tofa, kilpailee ALO-luokassa, ohjaaja: Maria Konsin
TK1 Tunturiketun Tryggur, kilpailuoikeudet AVO-luokkaan, ohjaaja: Sanna Salomaa
BH FIN TVA Tunturiketun Fagur, kilpailee ERIVOI-luokassa, ohjaaja: Minna Turunen, Reetun tottelevaisuuspalkinto 2005, vuoden tokokoirapalkinto 2006
BH Tunturiketun Ralli, kilpailuoikeudet AVO-luokkaan, ohjaaja: Lea Taipaleenmäki
Tunturiketun Fifilla, kilpailee ALO-luokassa, ohjaaja: Tuula Pessa
BH TK1 Tunturiketun Kvikur, kilpailee AVO-luokassa, josta 1 x 1.palkinto, ohjaaja: Hanna Laasanen
Tunturiketun Odinn, kilpailee ALO luokassa, ohjaaja: Riikka Lehtonen
BH Tunturiketun Hnokki, kilpailee ALO-luokassa, ohjaaja: Maria Tuppuri
sijoitusnarttu TK2 Hekla fra Timburhusinu, kilpailee VOI-luokassa, ohjaaja: Anne Ahonen
TK2 Tunturiketun Ögn Apla, kilpailee VOI luokasta, josta 2 x 1 palkinto, ohjaaja: Tuula Kolari, Reetun tottelevaisuuspalkinto 2008
TK1 Tunturiketun Nanna Finna, 3. palkinto AVO-luokasta, ohjaaja: Anni Liukkonen
sijoitusuros TK2 Kersin-Bjartur, kilpailuoikeus VOI- luokkaan, ohjaaja: Jutta Pyörre
Tunturiketun Imar Himbrimi, kilpailee ALO-luokassa, rotumestari 2009 ALO luokassa, ohjaaja: Sari Viljanen
Tunturiketun Udi Raudsokki, kilpailee ALO luokassa, ohjaaja: Sanna Rasimus
TK1 Tunturiketun Nett Freyjubra,kilpailuoikeus AVO luokkaan, ohjaaja: Ilse Väisänen
Tunturiketun Ingolfur Haförn, kilpailee ALO-luokassa, ohjaaja: Ritva Kylävuori


Disa (Thordis) ja Satu