MYYTÄVÄT TUOTTEET 
                   
 

Lammas on monipuolinen kotieläin, josta voi hyödyntää lähes kaiken. Villa keritään kaksi kertaa vuodessa ja siitä kehräytämme kotimaisessa pienkehräämössä lankaa. 
Villan & lankojen värjäys luonnonväreillä tapahtuu tilalla. Värikasvit/sienet ovat tilalla viljeltyä/lähimetsistä kerättyjä. Lankaa löytyy kaksi ja kolmisäikeisenä karstalankana sekä naylonvahvisteisena sukkalankana. Lisäksi teemme osan langoista hahtuvalangoiksi.

Tilausohje: laita aina ensiksi sähköpostia tai soita tilauksesi! Saat sitten sähköpostiin laskun ja toimitan ne postitse perille.
riitta.lumiluoto@elisanet.fi tai puhelimella 050 3088728


Lankoja

   

Hahtuvalangat
Värjäämättömät: 6 e / 100 g - musta, valkea ja hopeanharmaa
Värjätyt 9 e / 100 g3 säikeinen 100 % villa & nailonvahvisteinen sukkalanka
Värjäämättömät 7 e / 100 g - 
Värjätyt 10 e / 100 g
Blogissa uusia kuvia!
  
HUOM! Langoissa paljousalennus, 1 e alennus / 100 g, kun ostat yli 200 g lankaa ja 2 e alennus / 100 g, kun ostat yli 400 g lankaa!


Taljoja
  

 Taljat alkaen 80 e/kpl
Myös nahkatuotteita, istuinalusia, ranteenlämmittimiä, vauvojen tossuja yms.

Muita villatuotteita

Villasta on moneksi!
Jos varvasvälisi hautuvat herkästi, niin kokeile hoidoksi varvasvälivillaa 5 €/ n. 30 g pussi.
Valmiita tuotteita myymälässä, tilauksesta villapuseroita!
Raakavillaa myös mahdollista ostaa!

          


Lihaa

Alla meiltä suoramyytävä puolikas pienpaloiteltu karitsanlihapaketti (alle 1 v). Paketissa kyljyksiä, kylkirimpsuja, niskakiekkoja, viulu ja lapa. Paketti on painoltaan keskimäärin 6-8 kg, kg hinta 13 e/kg. Jauhelihaa, sisäelimiä ja luota koirille erillisisestä tilauksesta myös puolikkaan lisäksi tai erikseen.
Toimitukset 2-3 kertaa vuodessa. Seuraava erä keväällä 2018!

Tilamme liha täyttää luonnonlaidunlihan kriteerit. http://wwf.fi/maapallomme/uhanalaiset/hankkeet/metsalaidun/luonnonlaidunliha/

Lisäksi olemme sitoutuneet lampaiden hyvinvointikorvauksiin, kaikki lampaamme saavat jaloitella lähes päivittäin vain huonoimmat säät talvisaikaan vietetään täysin sisätiloissa.