Joensuulaista kotoperää oleva Rautavarasto soittaa suomirokin ja –popin klassikoita rautaisella otteella. Miehitys koostuu kokeneista muusikoista, jotka ovat vaikuttaneet monissa muissakin kokoonpanoissa ja vaikuttavat edelleen. Lisäprojektina (viriiliä rumpaliamme varten) luotu viritys on kasvanut suosituksi bilebändiksi, joka täyttää tarpeet jokaisessa suomalaisessa juhlassa. Tai juhlan puutteessa, jos menoa ei muuten synny.
Laulaja Rainer Kurki

Mitä saa, kun yhdistää parhaat stand- up koomikot,tiibetiläisen kurkkulaulajan ja Metropolitanin oopperaihmeet? No ei ainakaan mitään, mikä viittaisi Rainer Kurkeen. Tämä armoton show- mies on kotonaan vankkarakenteisilla estradeilla, joilla tulkita klassikoita verevästi hiessä ja työmiehenvaossa säästelemättä. Supliikkia ja jännittäviä juonenkäänteitä harrastava pallopaitainen silmäkarkki talloo alleen viimeisenkin nuotin jotta meno olisi alusta loppuun sitä itseään.
Kitaristi Sir. Kosti

Tässä kitaristi, jonka suu on tuohesta. Tarttuu pulloon, mutta vain, jos se on tyhjä ja pantillinen. Tämä 76kg ihannepainolla elävä hyppelehtijä on mennyt niin heikkoon kuntoon, että tarvitsee kitaraansa kantokahvan. Kuusikielisen orjuuttaja, jonka piiskatut soolot tuovat showhun sähköä. Jos tahdotte tarjota tälle uuden ajan artistille, unohtakaa kaljat ja katkerot. Kakkua sen olla pitää!
RAUTAVARASTO: Rokkia, Mäkihyppyä, Krapulaa ja taas Rokkia
Rautavarasto
Copyright Rautavarasto
Rumpali Syrjä-Sepi

Jo nuoresta rumpujensa taakse syrjäytetty mies. Tuo historian kirjoihin jäävä, vielä tosin elävä(hkö) kompin herra. Tämä mies pyörittää tehdasta ja hallinnoi henkilöstöään luovan isällisellä otteella. Toisin sanoen miehistö menee miten sattuu ja firma ei tee tulosta. Jos et ole tätä rumpalia ikinä nähnyt, niin et ole koskaan ollut keikoilla. Minkään bändin keikoilla. Ikinä.
Basisti Mr. Stenmark

Onko se lintu, kala, lentokone, teräsmies, menneiden aikojen krapulahenki vai sinä...aivan sama - mutta hän osaa soittaa sitä. Nuotilleen! Puhuu kielenään sitä kuuluisaa etelää, joka saa sultakin L....... repeemään. Ei, emme osta sinulle uusia. Itsepä lähdit.
Klikkaamalla saat julisteet isoina.