bootstrap templates

Pohjois-Suomen Rautatieharrastajat ry

Perustettu elokuussa 2000.
Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää rautatie- ja pienoisrautatieharrastusta sekä vaalia ja säilyttää rautatiehistoriallista esineistöä, perinnettä ja kulttuuria.

PoRhan säännöt
Muutetut säännöt on hyväksytty 9.3.2021.Sääntöihin lisätty etäosallistumismahdollisuus kokouksiin.
Säännöt

Pohjois-Suomen Rautatieharrastajat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin Raatin Nuorisotalon kahviossa, Raatintie 7, perjantaina 4.12.2020 klo 18.00.

Kokouksessa päätettiin mm.
Jäsenmaksuksi päätettiin v. 2021 taloudellisesta tilanteesta johtuen 50/20 euroa. Myös vapaaehtoisen, ylimääräisen jäsenmaksun maksaminen on mahdollista. (maksuohjeet postitettu jäsenille)

Hallitus v. 2021: hallituksen puheenjohtaja Matti Mäntyvaara, hallituksen jäsenet Kari Kemppainen, Reijo Pesola, Lasse Tauriainen, Jorma Ketola ja Paavo Järvelä. Varajäsenet Seppo Kälkäinen ja Markku Tynjälä.

Jäsenet

Jäseniä n. 250 Keski-Suomesta Lappiin ja Oulusta Kainuuseen.
Jäsenistöön kuuluu rautatiealan ammattilaisia, harrastajia ja yhdistyksen toiminta-ajatuksesta kiinnostuneita henkilöitä eri ikä- ja ammattiryhmistä.

Liity jäseneksi (avautuu uuteen ikkunaan)

Tietosuojaseloste

Toiminta

Museokaluston kunnostamisen, museoliikenteen ja pienoisrautatietoiminnan lisäksi PoRha järjestää mm.kerhoiltoja, rautatieaiheisia esitelmä- ja yleisötilaisuuksia sekä jäsenmatkoja ja -retkiä. PoRha antaa tarvittaessa myös asiantuntija-apua toimialaansa liittyvissä tilanteissa.