Juhla-/kokoustilat - Poliisien kesäkoti

Go to content

Main menu:

Juhla-/kokoustilat

Varausehdot
Talon (eli juhlatilojen) varausehdot

Saat varauksesi voimaan maksamalla 150 euron varausmaksun eräpäivään mennessä. Muussa tapauksessa varauksesi peruuntuu. Varauksen peruuntumisesta kyllä ilmoitetaan puhelimitse/sähköpostitse ennen poistamista.

Varausmaksua ei palauteta, vaikka peruisit varauksesi myöhemmin.

Varausmaksu vähennetään kokonaisvuokrasta loppulaskussa. Mikäli varauksesi on seuraavan vuoden puolella, lähetetään loppulasku yleensä vasta sen vuoden puolella tammi-huhtikuun aikana.

Loppulaskun eräpäivä on yleensä kolme kuukautta ennen varattua päivää. Mikäli laskujen (varausmaksun ja loppulaskun) eräpäivät olisivat kuukauden sisällä toisistaan, maksetaan koko vuokra (sisältäen siis varausmaksun) yhdellä laskulla, jolloin eräpäivä on yleensä 7-14 vrk laskun lähettämisestä. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varauksesi peruuntuu ja siitäkin siis ilmoitetaan sinulle etukäteen.

Mikäli peruutat varauksesi, kokonaisvuokran määrästä vähennetään ensin varausmaksu 150 e ja loppusumman osalta noudatetaan seuraavaa:

Peruuttaessasi varauksen ajanjaksolla...
• 90 60 vrk ennen varaamaasi päivää, palautetaan sinulle loppusummasta 80 %
• 59 30 vrk ennen varaamaasi päivää, palautetaan sinulle loppusummasta 60 %
• 29 0 vrk ennen varaamaasi päivää, mitään ei palauteta
Peruutus tulee tehdä aina sähköpostitse poliisienkesakoti@luukku.com tai tekstiviestitse 040 77 88 771. Vastaamme jokaiseen saapuneeseen viestiin, jotta saat varmuuden että viestisi on tullut perille.

Varauksen siirtäminen
Varauksen siirtäminen eteenpäin ei vaikuta saamaasi laskun eräpäivään; varauksen aikaistaminen sen sijaan aikaistaa myös eräpäivää saman verran

Jos varaamaasi päivään on
enemmän kuin 90 vrk, voit kerran siirtää varaustasi vapaasti etkä menetä varausmaksua
90 30 vrk ja varaamasi viikonpäivä on ollut MATO, voit kerran siirtää varaustasi mutta joudut maksamaan uutta päivää koskevan siirtomaksun 150 e
jos kuitenkin tämän jälkeen peruutat uuden varaamasi päivän, sovelletaan alkuperäisen päivän laskenta-aikoja (tämä siis tarkoittaa sitä, että et välttämättä saa tällaisessa tapauksessa vuokrasta mitään takaisin)
 
HUOM. PE-SU päivien osalta siirtoa ei voi tehdä; näitten päivien osalta alkuperäinen päivä katsotaan peruutetuksi ja toinen varattu päivä on uusi varaus

Back to content | Back to main menu