Thea-kissassta kaikki alkoi vuonna -91, tai oikeammin kaikki alkoi siitä kun lähdin hakemaan ensimmäistä staffordshirenbullterrieriäni. Matkani vei Varpuloiden luo Kangasalalle Steffiä hakemaan. Siellä tapasin aivan ihanan sinisen pikkukissan Isä-Brownin Kontikin ja minä olin myyty. Kotiin palasin suloisen staffitytön kanssa, josta tuli se maailman paras staffi. 

En kuitenkaan saanut mielestäni tuota ihanaa kissaa, joten rupesin etsimään itselleni samanlaista. Alosen Raijan kissalaan syntyi seuraavana vuonna sininen tyttö joka muutti meille. Ja kuinkas kävikään, kaikki burmaihmiset sen arvaavatkin jo; burman hurmaa ei voi vastustaa, yksi burma, kaksi burmaa ja monta burmaa!

Thea kävi myös näyttelyissä ja pärjäsi aika hyvin, pari serttiäkin tuli. Mutta näyttelyttämiseen ei jäänyt enää aikaa kun oma ihmiskatraani alkoi kasvamaan. Thean kaveriksi hankin Virtasen Leenalta vuonna -99 Jessican. Tytöistä ei kuitenkaan koskaan tullut ihan parhaita kavereita, liekö ikäero ollut liian suuri? Thea sairastui 11vuotiaana diabetekseen ja jouduttiin nukuttamaan.

Meni muutama vuosi ja hankin Jessicalle seuraa Kären Nonnalta ja Noita muutti meille. Hankin itselleni kasvattajanimen ja ensimmäinen pentue syntyi, pienten alkuvaikeuksien jälkeen, 10.2.05. Näin alkoi Pikkukuun-kissalan tarina, kuinka se siitä sitten jatkuukaan jää nähtäväksi. Tarkoitus olisi ensi vuonna teettää taas pentuja, ainaki Hilta tytöllä kunhan ikää sille tuosta vielä karttuu.

Burmakissa Aficats Amalthea sininen
 Tea, Teetu
 i CH.Jarain Banzai, e Mama-Alcialon Afrodite