UUTISIA - Kesäkuu 2002
13.06.2002: Detroit Red Wings vei Stanley Cupin voiton Carolina Hurriganesista otteluvoitoin 4-1. Detroitille voitto oli kautta aikojen jo kymmenes, valmentaja Scott Bowmanille yhdeksäs. Detroitin voiton takuuna oli loistava maalivahti Dominik Hasek, NHL:n ikäpresidentti Igor Larionov (41), Brett Hull, kapteeni Steve Yzerman ja Brendan Shanahan sekä tietenkin kaikki joukkueen pelaajat.
Carolinan Sami Kapaselta odotettiin paljoa Playoffseissa, mutta Samin peli ei kulkenut toivotulla tavalla, niin kuin ei koko joukkueen pelikään loppuottelussa lukuunottamatta ensimmäistä kohtaamista. Carolinassa NHL fanien määrä kasvoi koko Playoffien ajan, koska Carolina, entinen Hartford Whalers, ei ole päässyt loppuotteluun kertaakaan aikaisemmin.
16.06.2002: Phoenix Coyotes on nimennyt valmentajakseen Marty McSorleyn. Työ on McSorleyn ensimmäinen valmennus homma. Phoenixin manageri Michael Barnett luottaa McSorleyn taitoihin luotsata joukkuetta. McSorleyn hyvä ystävä Wayne Gretzky on omistajana Phoenix Coyotesissa, joka on myös vaikuttanut McSorleyn palkkaamiseen. McSorley on toiminut aikaisemmin Coyotesin skouttina. McSorleyn 17 vuotta kestänyt NHL ura on tuonut mukanaan monet tappelut kaukalossa. Näillä tempuillaan McSorley on hankkinut kaikkien aikojen kolmanneksi eniten jäähyminuutteja, kaikkiaan 3381 minuuttia uran 961 ottelussa. Tehoja on kertynyt vähemmän puolustavalle poliisille, mutta kuitenkin kiitettävät 108 + 251 jäähypoksissa viihtyvälle pelaajalle.
18.06.2002: Colorado Avalanche palkkasi kakkosvalmentajaksi entisen NHL-pelaaja Tony Granaton, 37, jolla on takanaan 13 kautta NHL:ssä. Granato aloitti uransa New York Rangersissa 1982. Hän on pelannut myös Los Angelesissa ja lopetti uransa San Josessa. 774 pelatussa ottelussa Granato teki 248 maalia ja 492 syöttöä, höystettynä 1425 jäähyminuutilla.