UUTISIA - Helmikuu 2002
09.02.-14.02.2002: Olympiaottelut käynistyivät alkusarjojen peleillä lauantaina 9.2.02, joista Valko-Venäjä ja Saksa selvittivät tiensä jatkoon hiukan yllättäen. Näin ollen yksi kovista on jo ulkona loppupeleistä, nimittäin Slovakia. Vaikka Slovakia sai jo Latvia peliin kolme kovaa vahvistusta NHL:stä, niin silti joukkueen oli tyydyttävä 6-6 tasapeliin. Näin Slovakia sijoittui kisoissa 13. voittaessaan Ranskan 7-1. Suomen pelit alkavat 16.2.
15.02.2002: Kauan odotetut olympiapelit alkavat 16. päivä ja silloin mm. Suomi kohtaa USA:n. Olympiapeleistä tulee kovatasoiset, koska kaikki haluavat voittaa ja kaikilla on kovat joukkueet. Ennakkosuosikki Tsekillä on muita kovemmat paineet, koska heillä on puolustettavanaan olympiakulta Naganosta neljän vuoden takaa.
Suomellakin on hyvät mahdollisuudet pärjätä kisoissa, vaikka Saku Koivu ei päässykään kisoihin. Toivottavasti kuitenkin Sami Kapanen toipuu käsivaivastaan, muuten ykköskenttä menee uusiksi. Nyt innolla odottamaan otteluita ja näkemään huippusuorituksia jokaiselta joukkueelta.