UUTISIA - Joulukuu
08.12.2001: Calgaryn Craig Berube sai aikaan kunnon esityksen Anaheimin ja Calgaryn välisessä ottelussa luistellessaan tahallaan Anaheimin maalivahdin Jean-Sebastian Gigueren päälle. Tästä seurasi kostoretki ja seuraavassa vaihdossa Anaheimin Kewin Sawyer ajoi Calgaryn maalivahdin Mike Vernonin päälle. Siitä Calgary suuttui ja lähti kostamaan. Seuraavassa vaihdossa Calgarylla oli neljä tappelijaa kentällä ja samalla hetkellä, kun keikko putosi jäähän, putosivat myös Calgaryn pelaajien hanskat ja tappelu oli valmis. Ottelun lopussa Calgarylla oli vain yksi vaihtomies vaihtoaitiossa (Jukka Hentunen). Ottelu päättyi lopulta 4-0 Anaheimin voittoon.
(Calgary: Craig Berube: 33min ja 3 ottelun pelikielto, Bob Boughner: 29min, Scott Nichol: 31min ja Denis Gauthier: 27min.)
15.12.2001: New York Rangersin keskushyökkääjä Mark Messier saavutti 1800. pisteen rajan. Ja hymyä piisas.
17.12.2001: Vancouver Canucks vaihtoi Donald Brashearin Philadelphia Flyersin Jan Hlavaciin. Canucks sai taitopelaajan ja Flyers tappelijan.
18.12.2001: Craig Berube jatkoi pahoja otteitaan. Berube oli juuri saanut kärsittyä 3 ottelun pelikieltonsa, kun vastaan tuli St. Louis Blues. Berube taklasi poikittaisella mailalla Bluesin Doug Weight:a kaulaan ja sai tempustaan 5 ottelun pelikielon ja joutuu maksamaan Weightille $27,439 korvaukset. Berube palaa kehiin vasta ensi vuoden puolella.