Työsulku jatkuu 18.11.2004

Työsulku jatkuu edelleen. Loppua ei vaan näy. On todella valitettavaa, että maailman parasta kiekkoliigaa ei pelata tälläkään hetkellä.

Jos lakosta haluaa etsiä jotain hyvääkin, niin näin pieniin maihin, kuten esimerkiksi meille tänne Suomeen, lakko on tuonut monia huippupelaajia valtameren takaa. Se on lisännyt SM-Liigan suosiota entisestään. Ainoana miinuksena Suomen kova verotus on ajanut kaikkein kirkaimmat NHL-tähdet pelaamaan muihin maihin, kuten Ruotsiin, Venäjälle ja Eurooppaan.

Näin asiasta kertoi Ilta-Sanomien sivuilla ollut STT:n artikkeli tänään:

"NHL-kausi yhä vahvassa takalukossa
(18.11. 12:49)

Jääkiekkoliiga NHL:n pelaajayhdistys NHLPA ja 62 pelaaja-agenttia ovat päättäneet eilen kuusi tuntia pitkät neuvottelut, joiden jälkeen heillä oli esittää ehdotus liigan työsulun lopettamiseksi.

Pelaajapuoli haluaisikin nyt omistajapuolen neuvottelemaan ehdotuksesta, mutta NHL:n toimitusjohtajan Gary Bettmanin mukaan pelaajayhdistyksen toimitusjohtajan Bob Goodenown tarjoukset palkkaleikkauksista eivät riitä auttamaan omistajia.

- Olen aivan varma, että sopimus, jonka jossain vaiheessa allekirjoitamme, on laadittu NHLPA:n vaateiden mukaan. Toivoisin, että omistajapuoli kiinnittäisi hiukan enemmän huomiota siihen mitä se ehdottaa. Silloin he ymmärtävät, että pelaajat ovat yhtenä ryhmänä antaneet meille mahdollisuuden jääkiekon pelaamisen jatkamiseen, agentti Ritch Winter lausui.

Goodenown mukaan pelaajien palkkakatolla ei pitäisi korjata virheitä, jotka eivät ole pelaajien tekemiä. (STT-AP)"


Aiempi juttu työsulusta