Tilastot

Tappelukortti
Craig "The Chief" Berube:
Syntynyt: 17.12.1965 Calahoo, Alberta, Kanada
Ampuu: Vasen
Draft vuosi: -
Pituus: 185 cm
Paino: 93 kg
Edellinen NHL seura: Calgary Flames (02-03)
Edellinen seura: Philadelphia Phantoms
Nykyinen seura: Lopettanut (apuvalmentajana)
Rooli: Vasemman laidan, tappeleva konkari

Paras kausi pisteissä: 97-98 (tehoilla: 6+9)
Paras kausi jäähyissä: 93-94 (305 min / 84 ottelua)

Berube kuuluu konkarikaartiin NHL tappelijoissa, koska "The Chief" on saavuttanut kaikkien NHL-veteraanien tavoitteleman 1000 ottelun rajan. Berube palkittiin kyseisestä suorituksesta hopeisella mailalla 13.10.2002. Berube on kunnioitettu NHL-tappelija, kuten Stu Grimson, joka on tehnyt työtään jo vuosikausia. Berube pääsi Grimsonin tavoin NHL:aan Mike Keenanin avulla Philadelphia Flyersissa 1986. Berube on myös ansainnut NHL:ssa yli 3000 jäähyminuuttia, joka on todella kova määrä. Siihen ei ole pystynyt koko NHL:n historiassa kuin 8 pelaajaa. Berube on tuolla Top-10 listalla kuudentena.

Berubella virtaa intiaaniveri suonissaan, joka tuo varmasti oman lisänsä koviin otteisiin NHL:ssa, kuten monille muillekin NHL pelaajille. Lähes 20 vuoden ura NHL:ssa on ollut todella raskas Berubelle, koska tappelijan rooli ei ole helppo. Lisäksi Berube pystyy vastaamaan nykyisinkin valmentajien toiveisiin nopeana luistelijana, joka karvaajalle todella tärkeä ominaisuus.

Berube on jätti pelaajan/tappelijan hommat ja ryhtynyt apuvalmentajaksi Philadelphia Phantomsin AHL joukkueeseen kaudeksi 2004-2005, jossa Berube pelasi viimeisen kautensa. Berube jätti omat muistot NHL:n tappelijoiden historiaan ennätyksinensä kokeneena tappelijana.