Allstars ottelu 8.2.2004

Allstars ottelu Itä-Länsi pelattiin 8.2.2004 Minnesota Wildin Xcel Energy Centerissa. Itä voitti ottelun 6-4. Lännen Joe Sakic teki kypärätempun ja sai siitä palkinnoksi henkilöauton. Hänet valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Yksi ottelun valovoimaisimmista tähdistä oli ottelun vanhin pelaaja New York Rangersin 43-vuotias Mark Messier, joka teki maalin ja syötti yhden viidennessätoista Allstars ottelussaan. Tällä syötöllä Messier rikkoi Allstars ottelujen yhden pelaajan syöttöennätyksen, 14 syöttöä urallaan, joka oli aiemmin yhdeksässätoista Allstars ottelussa mukana olleen Ray Bourquen hallussa, 13 syöttöä. Lisäksi hän oli kolmanneksi vanhin pelaaja kautta aikojen Allstars otteluissa. Kautta aikojen vanhin Allstars ottelussa pelannut pelaaja on Gordie Howe, joka pelasi 50-vuotiaana ja toiseksi vanhin on 44-vuotiaana pelannut Doug Harvey.

Idän maalissa pelasivat Martin Brodeur, Jose Theodore ja Roberto Luongo. Lännen maalissa olivat taas Marty Turco, Tomas Vokoun ja Dwayne Roloson. Kaikki maalivahdit pelasivat loisto ottelun viime vuosien maalitehtailuihin nähden, joten kaikki onnistuivat hyvin, vaikka kukaan ei pitänytkään nollapeliä. Erät nimittäin menivät (1-1, 4-2, 1-1).

Pekka (16.2.2004)