etusivu | tutkimustodistus | käyttäjäkokemuksia | yhteystiedot

Tiedämme, että happi on parantaja, puhdistaja ja solujemme energianlähde. Happi vahvistaa immuunijärjestelmäämme ja tuhoaa bakteereita ja viruksia. Aerobic Oxygen on mullistava keksintö, jota on jo vuosia käytetty ympäri maailmaa.
Happi on stabilisoitu nestemäiseen ja myrkyttömään muotoon. Happitippoja nautitaan veteen sekoitettuna. Suositeltava vrk annos on 20 tippaa kolmesti päivässä. Käytön voi halutessa aloittaa pienellä tippamäärällä ja lisätä vähitellen kehon tuntemusten mukaan.
Happitipat sopivat myös lapsille ja annosta muokataan heidän painoonsa suhteutettuna. Stabilisoinnin ansiosta happi ei katoa laimennettunakaan, joten päivän annoksen voi laittaa valmiiksi kannuun tai juomapulloon. Aerobinen Happi on myös erittäin emäksinen, pH 13,2.

Happi voi vaikuttaa:
väsymykseen, hengitykseen, hiivaoireisiin, vatsantoimintaan, päänsärkyyn, verenkiertoon, tulehduksiin, elimistön puhdistamiseen, happivajeeseen lennoilla, veriarvoihin, tupakoinnin haittoihin, uniongelmiin, vastustuskykyyn, palautumiseen urheilun jälkeen, maitohappoarvoihin...

Nyt on tutkittu!  
Vesissä on eroja!

Aerobisen Hapen annostus

Tyytyväisiä suomalaisia käyttäjiä

Aerobinen Happi lisää veden happipitoisuutta 
Lehtiartikkeli LuontaisTERVEYS nro 7/2001

Atsiih, apua allergiaan
Lehtiartikkeli Voi Hyvin 10/2002

Aerobic Oxygen


Maahantuoja:

Syreenikatu 4, 15300 LAHTI, puhelimet 
03 733 0161, 040 508 3460, hati(at)n21mail.net
Jälleenmyynti: Luontaistuotekaupat ja -terapeutit. 

20.4.2010 - HUOM! Aerobisen hapen myynti Internetin kautta on lopetettu. Jatkossa hoitaa myynnin maahantuoja Fintikka kokonaan - yhteystiedot alhaalla.

Jos on vanhoja tilauksia joita ei ole toimitettu, mutta maksettu - ottakaa yhtetyttä kaj.kullberg01@gmail.com


 

 

 

 

© Copyright Fintikka 2002 - 2010