Matti T. Salo
Sukututkimuksia
ja outoja matkoja kaukaiseen historiaan.

 


 

 

 

    

 

Pari vuotta on hurahtanut ilman päivityksiä näille sivuille, mutta itse tutkimustyö on jatkunut kiivaana. Oikeastaan vauhdikkaampana, kuin koskaan aiemmin. Laatikot, tietokoneen muisti ja erilaiset kansiot ovat täynnä muistiinpanoja, kopioita, karttoja jne. Nyt on aika rauhoittua ja aloittaa puhtaaksikirjoitus.

Huhtikuussa 2014 sain perheeltä lahjaksi myös suomalaisen SukuJutut-sukututkimusohjelman. Toisin sanoen syötän uutta materiaalia saman aikaisesti näille sivuille ja tietokantaan.

Vimeisimmät päivitykset ovat Tyrväällä 1700-1800-lukujen taitteessa vaikuttaneen Blomsterien sotilasperheen vaiheita taulusta 5.18 taaksepäin sekä evijärveläisen Girs´in suvun polvia talusta 5.5 lukien.
(9.7.2014)


Sivujen päivityksen julkaisuun tähdäten kävin lävitse kaikki kirjoittamani perhetaulut. Korjailin niistä pikku virheitä, suljin toimimattomia linkkejä sekä etsin sivuille asianmukaiset ja oikeat lähdetiedot. Muutamaan kaivoin jopa tiedot uudelleen esiin rippikirjoista. (21.6.2012)

Viimeiset päivät ovat kuluneet Hämeenkyrön rippikirjojen parissa. Olen saanut murrettua useamman, jo vuosia askarruttaneen lukon tutkimuksissa ja päässyt niissä reilusti eteenpäin.(20.6.2012)


Ilmarin ja Milkan pojanpoika, Kustaan ja Ainon tyttärenpoika
Paulin ja Hiljan poika
Katariinan, Karoliinan ja Jannen isä
Matti Salo

Järvenpäässä 9.7.2014