Kennel Metusalems

Sijaitsee Etelä-Savossa luonnonkauniilla paikalla Anttolassa, Mikkelistä noin 30 kilometriä Imatralle päin. Kasvatamme harvakseltaan ja harkiten sileäkarvaisia kettuterriereitä, harmaita norjanhirvikoiria ja Valkoisiapaimenkoiria. Kennelnimi on myönnetty meille vuona 1996 ja  kasvattajan peruskurssin olemme käyneet vuonna 1992. Kennelin ja koko perheen tapahtumista voi lukea blogissamme.

Hoito ja harrastukset

Jalostuskoiriltamme vaadimme ennen kaikkea terveyttä ja tervepäisyyttä sekä metsästyskoirilta tietenkin näyttöä metsästysominaisuuksista. Isäntä harrastaa koiriemme kanssa metsästystä ja kokeita. Meillä onkin koirien nuoresta iästä huolimatta useita käyttövaliota. Syksyt ja talvet isännältä meneekin metsästäessä tai kokeissa. Emäntä puolestaan huolehtii koirien näyttelyttämisestä. Meillä on selkeä jako koirien hoidossa: isäntä huolehtii metsästyskoirien liikunnasta ja virikkeistä, emäntä puolestaan kaikkien muonituksesta ja turkkienhoidosta ym. Kaikki koiramme totutamme lapsiin jo pentuna. Meillä ei ole erillistä kennelrakennusta vaan pennut syntyvät ja kasvavat tuvannurkassa ihmisten, muiden koirien, kissan ja erilaisten äänien ympäröiminä. Näin pennuista on tullut reippaita ja sosiaalisia.

Perhe

Olemme uusioperhe, johon kuuluvat: isä Janne, äiti Päivi sekä lapset Janne (1985), Sara (2000), Joona (2003), nuori kissa ja liuta koiria, joiden iät ovat 1 v- 7 v. Elämämme pyörii paljolti koirien parissa, sillä tämä on elämäntapa ja hyvä sellainen. Perheessämme on aina ollut koiria ja tulee aina olemaan.

Yhteydenotto

Kennel Metusalems:n karvaiset ja karvattomat jäsenet tavoitat parhaiten soittamalla 050-5877 505

Voit yrittää myös laulaa, lähettää savumerkkejä tai huutaa kovaa.

Sähköposti: paivi.piekainen @ elisanet.fi
(poista osoitteesta välilyönnit lähettäessä viestiä).

"Ei se määrä, vaan se laatu."